musi się zmieścić dziś postaram się przymierzyć, oczywiście zrobię foto..:VoyteQ:.. pisze:Ty lepiej przymierz jak to się mieści
BTW kupiłem do nich z mosiądzu niklowanego zawory skręcane co by powietrze nie uciekało
Moderator: G0 Karcio
musi się zmieścić dziś postaram się przymierzyć, oczywiście zrobię foto..:VoyteQ:.. pisze:Ty lepiej przymierz jak to się mieści
dzięki mi też się podobacookies pisze:Koło prezentuje sie kapitalnie
faktycznie masz rację,..:VoyteQ:.. pisze:przecież teraz jest duży pozytyw i dlatego wystaje góra...
no niestety może być tak jak u Ciebie, no ale zobaczymy jak już na wiosnę zawita gwint, nic drogiego nie kupie, także pewnie mts także...:VoyteQ:.. pisze:inna sprawa to te odległości od kolumn zawieszenia - będziesz przechodził to co ja, bo jak masz tak blisko do kitu, do do gwintu będzie dużo bliżej :/
czyli co masz dziurę pomiędzy błotnikiem, a więc chlapie na błotnik ?..:VoyteQ:.. pisze:nadkole u mnie od strony rantu jest pocięte całe tak, żeby kolo o nie nie tarło.
robert19kor pisze:Autko wygląda elegancko i fela na kozaku
Merffik pisze:koło robi wrażenie czekamy do wiosny na efekt końcowy
cookies pisze:masz podłogę połatana więc wyszło na dobre
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości