automat?Ponior pisze:Tdi 3.0 quattro
czekamy na program , pakiet rs , 19" itp
Moderator: G0 Karcio
automat?Ponior pisze:Tdi 3.0 quattro
mysle ze 10 l. ropy wzamian za 4x4/2xxps i tego niutona to wcale nie duza cenaalpha pisze:niuton chcial mi dupe urwać a z ekonomią to akurat mało miało wspólnego...
Przejechałem ok 200km i jadąc ok 100-130km/h i średnie spalanie miałem 6,7l.alpha pisze:ekonomią to akurat mało miało wspólnego...
Własnie też tak myśle. Ale w trasie przy spokojnej jeździe to autko na prawde mieści się w 7l Oczywiście kto jeździs pokojnie takim autem.xander_88 pisze:mysle ze 10 l. ropy wzamian za 4x4/2xxps i tego niutona to wcale nie duza cena
Dzięki, ale na razie brak kasy, autko trzeba podszykować bo ma pare drobnych detali to poprawy. Wszelkie mody to dopiero na lato jak już. Teraz zrobie tylko soft i to wszystkopavo71 pisze:Jakbyś chciał znajomy będzie miał do sprzedania kompletne wnętrze do takiego audi tylko ze z wersji rs4 na kremowej skórze razem z kierownica i boczkami wtedy było by tłusto i w środku
hehe mając takie audi... Golf to sadzonkapavo71 pisze:Ehh szkoda tego golfa moze sobie go zostawisz ?;p
Teraz myśle że auta jada podobnie, ale po dobrym sofcie audi raczej wygraczajaa22 pisze: ciekawe jak by wyszła konfrontacja golf audi
Jeszcze jest, ale jak trafi sie kupiec to raczej go sprzedam, choć strasznie mi go szkoda sprzedawać, bo autko nigdy mnie nie zawiodło. Mam nadzieje tylko, że trafi w dobre ręce i nie zobacze go za jakiś czas z niebieskimi diodami, neonami pod autem i z płyta cd na lusterkuczajaa22 pisze:Golfa zostawiasz?
kumpel tak ma tylko w a6 kombi i daje rade wiec w a4 (buda) powinno byc juz naprawde ok.Ponior pisze:Docelowo ma być ok 270-280ps i 550nm.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 74 gości