Moje +300 chudych kucyków robi 4,8 sek 0-100. Piter ma 460 wypasionych, z grubymi niemieckimi dupami - pociągowych i identyko masę oraz napęd. 3,9 sek jak najbardziej.maciej551 pisze:Ale coś mnie nie przekonują te wyniki 0-100 km/h 3,9 ...
Golf Proturbo miał 600 - 700 ps i miał 3,5
Golf Daniela ma ok. 600 kucy ( ) przy pełnej butli NOX-a. Z kolei Piter to purysta. Jego kunie na diecie, karmione tylko benzynką...
Możliwe, czy nie - kwestia do dywagacji nad piwskiem i kiełbaską. Racelogic jest na tyle dokładny, że koniec dyskusji. BTW: moje też mierzone racelogic'iem.
Mogę się przyznać, że kajtnąłem się jesienią tą eRką i wrażenia kosmiczne. Dobrze jest, szczególnie, że auto jeździ ze skrzynką DSG - więc płynność przyspieszenia super no i efekty murowane (profi-marchewa przy odjęciu gazu i takie tam). Przyspieszenie zdecydowanie z tych brutalnych, ale dzięki dobrym fotelom do przeżycia. Zanim wsiądziesz i tak musisz podpisać papier, że wątroba jest w miejscu lewego płuca jest Twoim zdaniem całkiem fajnym zjawiskiem, a brak jednej gałki ocznej jest pomijalny, bo na pewno odrośnie.
Auto do polowania na wszelkie audice RS i BMW M-ki i nieuturbione porszawki. A jak kolejne konie wejdą do stajni, to fiufiu...
Uwagi, że mój czarnuch jest brzydszy olewam ciepłym moczem. Piękny jest! No!