.NAKLEJKI/vwgolf.pl/NOWOŚĆ --- Smycze vwgolf.pl !!!!!
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
- TheMatiss
- Grupa Wielkopolska
....NAKLEJKI ......VWGOLF.PL .......
Wszystko szybko i sprawnie.Dzięki za gratis.Jak naklejki znoszą podgrzewanie szyby?
Dzięki z stworzenie tej naklejki taką jaką sobie wykombinowałem.... Vwriantowcy wszyskich krajów łączcie się :) 6 z dużym +
- przemo78
- Sprzedawca
- Kontakt:
TheMatiss
nigdy nie było problemów, i żadnych reklamacji z tego tytułu, nie wiem jakie temperatury osiąga przy grzaniu ten drucik ale fotlia wytrzymyje bodajrze do 70 stopnii celcjusza
domel89
Nie ma sprawy, polecam się :)
hyper74
Przyjemność po mojej stronie :), jak widać nie tylko standardy się robi ale i spełnia najróżniejsze oczekiwania klientów :)
nigdy nie było problemów, i żadnych reklamacji z tego tytułu, nie wiem jakie temperatury osiąga przy grzaniu ten drucik ale fotlia wytrzymyje bodajrze do 70 stopnii celcjusza
domel89
Nie ma sprawy, polecam się :)
hyper74
Przyjemność po mojej stronie :), jak widać nie tylko standardy się robi ale i spełnia najróżniejsze oczekiwania klientów :)
Wszystko gra:d dzisiaj doszły naklejki:d jak zainstaluje to wstawię fotki:d
- Molko90
- Mały gagatek
- Kontakt:
elegancko i expresowo :) dzisiaj doszły i wygladaja genialnie ;) teraz tylko czekac na ocieplenie wymyć Golfika i przyozdobić :)
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
gdybym chciał kupić na stronie jak zamówić naklejkę naklejaną na szybę od wewnątrz? nie widzę tam wyboru , chyba ze pojawia się przy finalizacji zamówienia
Przy zamówieniu przez stronę też dostanę gratisa czy to tylko na forum ? ;)
pzdr
Przy zamówieniu przez stronę też dostanę gratisa czy to tylko na forum ? ;)
pzdr
- przemo78
- Sprzedawca
- Kontakt:
Hejka
Mariachi
Generalnie wszystkie wlepki jednokolorowe są z możliwością klejenia także od wewnątrz, wpisujesz to w komentarzu składając zamówienie, pojawia się taka możliwość wiec nie ma prbolemu, zawsze można dosłać info że do zamówienia XXXX prosze o wewnętrzne (ale jak wspominałem tylko jednokolorowe)
W razie czego zapraszam na PW albo na maila
Oczywiście każda wysyłka opatrzona jest w jakiś mały gratisik ;)
Mariachi
Generalnie wszystkie wlepki jednokolorowe są z możliwością klejenia także od wewnątrz, wpisujesz to w komentarzu składając zamówienie, pojawia się taka możliwość wiec nie ma prbolemu, zawsze można dosłać info że do zamówienia XXXX prosze o wewnętrzne (ale jak wspominałem tylko jednokolorowe)
W razie czego zapraszam na PW albo na maila
Oczywiście każda wysyłka opatrzona jest w jakiś mały gratisik ;)
[b]przemo78[/b], czy planujesz jakies nowe wzory na naprasowanki ewentualnie czy gdyby podeslac jakis wzor to bedziesz w stanie go dostosowac? Mozliwe sa w kolorze czy tylko czarne i biale?
- Marciano8719fe
- Użytkownik
Witam chciałbym Naklejkę LOGO GOLF.PL w kolorze czarnym zewnętrzną Pozdrawiam
Cześć, chcę zamówić naklejki z logo VWGOLF.PL zewnętrzną białą i wewętrzną czarną
pozdrawiam
pozdrawiam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442837" onclick="window.open(this.href);return false;
witam! czy można zamówić naklejkę zewnętrzną (białą) " vwgolf.pl (z konturami samochodu) Grupa Świętokrzyska" ? pozdrawiam:)!!!
Ja ze swojej strony napisze tylko ze polecam Przema w 100%!! Blyskawiczna przesylka no i towar pierwsza klasa!! (dzieki za gratisy :P ) To moje nie pierwsze i napewno nie ostatnie zakupy u Przema!!