[MK4] .:R line
Moderator: G0 Karcio
[MK4] .:R line Diagi
Znakomicie doposażony egzemplarz. Lubie mody w kierunku orginału szczególnie kultowego .:R (i GTI 25th )Powodzenia w modach i przetrwania na oblodzonych drogach
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Diagi, dobra decyzja wg. mnie z tym kolorem. Mam nadzieje że uda mi się zobaczyć na żywo w next sezon
nooo chetnie bym zobaczył go na żywo jest mega ;p z chęcią bym go powiesił go w pokoju na ścianie jako plakat hehehe
mef13337, dziękuję i wzajemnie. Przede wszystkim zdrowia, prostej drogi do realizacji celów i żeby najlepszy dzień tego roku był najgorszym przyszłego.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Oj widzę że nowe foty doszły ciekawie to wszystko wygląda miodzio wkład lepiej nie wspominać przede wszystkim serce włożone w projekt. Powodzenia w dalszych modach.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
Poglądowe tylko, zdjęcia czyste to dopiero dojdą jak będzie w końcu w miarę normalna pogoda.
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
DIAGI jak zwykle skromny Autko jedno z najbardziej doinwestowanych na forum tylko pozazdrościc wnętrza i tych wszystkich ori dodatków
- golfi3007
- Ma gadane
Po moich oesowych dojazdówkach to w takim setupie daleko byś nie zajechał. Tym bardziej podziwiam w śmiganiu zimą.
- mackowski30
- Użytkownik
Autko bajka Diagi. Jeden z bardziej doinwestowanych Golfinów w tym miejscu, a i pewnie w PL. Zewnątrz bajka, wnętrze miażdży
Popraw troszkę tylną wycieraczkę - podnieś o jeden/dwa ząbki, bo gdzieś Ci delikatnie "opada" w dół.
BTW zaczynaj powolutku składać dla mnie zegary SE z 1/2 FIS
Popraw troszkę tylną wycieraczkę - podnieś o jeden/dwa ząbki, bo gdzieś Ci delikatnie "opada" w dół.
BTW zaczynaj powolutku składać dla mnie zegary SE z 1/2 FIS
SOLD: MK IV TDI ==>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=369742" onclick="window.open(this.href);return false;
golfi3007, nie jest źle (za wyjątkiem ogromnych dziur które trzeba omijać nawet na balonowych zimówkach). Opona ma być węższa z 235/35 na 225/35 żeby można było swobodnie (jak na poprzednich) nawet po naszych wyboistych drogach wchodzić w zakręty z kierownicą w drugą stronę przy dużych prędkościach na suchym. Jeżeli dalej będzie przycierało np. przy wyskoku w powietrze bo też się zdarza czy w zakręcie przy wybojach to trzeba będzie minimalnie podnieść.
mackowski1981, wycieraczka od zamykania klapy tak się układa no i od gwintu, chciałem żeby była jak najbliżej żeby jej nie było widać od środka, ale poprawie mimo wszystko. Co ze zegarów nie ma sprawy jak tylko części będą dostępne.
mackowski1981, wycieraczka od zamykania klapy tak się układa no i od gwintu, chciałem żeby była jak najbliżej żeby jej nie było widać od środka, ale poprawie mimo wszystko. Co ze zegarów nie ma sprawy jak tylko części będą dostępne.
Dopieszczona maszynka chyba w każdym calu,widac,ze jest to dla Ciebie pasją. I lubisz to. Super poprzerabiany egzemplarz ! Zwłaszcza jak się patrzy na to jak wyglądał kiedyś.
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Golfik miazga Widzę że jesteś z Dolnegośląska, chętnie bym obadał autko na żywo
widzialem ostatnio CH 18" 8 i 9 na mkIV wygladalo to pieknie z naciagiem. 9J ma zajebisty ksztalt