slabe przyspieszani
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
slabe przyspieszani
witam otóż podczas wyprzedzania strasznie silnik zamula i niema odpowiedniej mocy 1.8 na gaźniku.wymienione zostało sprzęgło i rozrząd i od tego czasu niema mocy?
slabe przyspieszani
Czyli rozrząd do sprawdzeniakrzylo791 pisze:i rozrząd i od tego czasu niema mocy?
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
- Paweł Marek
- V.I.P.
slabe przyspieszani
Lampą stroboskopową, na -18 z założonym lub -6 ze zdjętym wężykiem od aparatu zapłonowego. Jak nie pomoże to przy założeniu że silnik jest ogólnie sprawny trzeba zająć się gaźnikiem, może mieć dysze zapchane, albo przepustnica II się nie otwiera bo siłownik ma dziurawy
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Ma gadane
slabe przyspieszani
U mnie także muliło, ale naprawił mi mechanik niewiedząc o tym bo miał mi zrobić benzyne bo nie działała, a jeździłem tylko na gazie, a problem tkwił w uszczelce pod gaźnikiem, koszt chyba z tego co on mówił to 50zł za uczelke. Pewnie łapało lewe powietrze
slabe przyspieszani
witam.mam problem z golfikiem.otóż golf 2 1.8 bezyna po odpaleniu silnik jakby pracował na 2 gary tak szarpie i chodzi jak sagan po około 10 min jak się rozgrzeje to pracuje idealnie i przyspieszenie ma odpowiednie.dodam ze golf jest na gaźniku.ma ktoś jakieś pomysły?
- Paweł Marek
- V.I.P.
slabe przyspieszani
może jakbyś napisał co się działo z autem od pierwszego postu, bo piszesz teraz kolejny post podając zupełnie inne objawy, a nie piszesz czy było coś naprawiane czy nie, to zupełnie podważa wiarygodność więc opisz problem porządniekrzylo791 pisze:ma ktoś jakieś pomysły?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.