Jak to jak idziesz i ubezpieczasz na ile chcesz jeśli masz AC chociaż składki są kolosalne po takim zabiegu bo już się dowiadywałem.perki pisze:a jak sie ubezpiecza takie auto ? bo domyslam sie ze nie wartosc katalogowa nie pasuje do tego auta
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
To zależy od firm ubezpieczeniowych, jest sporo takich co w ogóle nie biorą pod uwagę tego że auto jest modyfikowane lub po prostu nie chcą takiego ubezpieczyć.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
Tak zgadza się ale nie chodzi mi tu o modyfikacja po prostu chcesz ubezpieczyć auto na więcej ja w Allianz moglem na ile chciałem tylko składka za duża no i auto musi być ACDiagi pisze:To zależy od firm ubezpieczeniowych, jest sporo takich co w ogóle nie biorą pod uwagę tego że auto jest modyfikowane lub po prostu nie chcą takiego ubezpieczyć.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
no i dobrze niech wszystkim kopary opadną - każdy sobie pod nosem mówi "ja bym tyle nie włożył w auto" ale każdy myśli gdybym miał tyle klopsu co kierownik to czemu niegluszcz pisze:kierownik jest zboczony na punkcie zapachu i wyglądu nowych części
P.S.
wydałeś już tą kasę co dałem na modyfikacje ? pamiętaj tylko o umieszczeniu odpowiedniego nicku w miejscu gdzie będzie napisane SPONSORED - jakby ktoś nie wiedział to każdy może dołożyć cegiełkę do tego projektu - przelewy bezpośrednio na moje konto nr: 57 1140 2017 0000 4602 0644 2265 - pomagam chłopakowi w sprawach księgowych bo bardzo zalatany jest
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
jestem pod wrażeniem tylko pogratulowac.pozdr
Zapraszam[Mk4] 1.9.TDI 110km wersja EDITION- http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=377049
Panie.. Jak Ty żeś te felgi umocował w tych oponach?KonradzikIV pisze:zima : VW SANTA MONICA 7J 17' + seryjny balon 225/45/18 Continental WinterContact
Ty też?Kulon pisze:- pomagam chłopakowi w sprawach księgowych bo bardzo zalatany jest
No to teraz już wiem skąd Twój nick zaraz pod moim
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja obstawiam ze z tyłu będzie lampa z białymi kierunkami takie cos jak miał sebek. A z mojej strony można by zabawic sie w cos innego np takie coś
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Oj konrad nie jest zwolennikiem takich wynalazków. Tak w ogolę te lampki są popularne w US i sporo kosztują w podobnej cenie co US
zawsze moze nas zaskoczyc ale tez obstawiam ze beda takie jak u Sebka
chodz te sa cacy tylko ciezko je znalez..
chodz te sa cacy tylko ciezko je znalez..
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
pavo71 pisze:Ja obstawiam ze z tyłu będzie lampa z białymi kierunkami takie cos jak miał sebek
GORAJ pisze:ale tez obstawiam ze beda takie jak u Sebka
To was Konrad zaskoczy
....lolo_golf pisze:To was Konrad zaskoczy
machina wzajemnych zależności teilowych ruszyła
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a mi sie wydaje, że to bedzie cos w ten deseń ( niemiec juz sie znudzil, ile mozna katowac us style. teraz pora na japan ):
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
żebyście sobie nie myśleli o jakiś lexus lookach podpowiadam Wam ....