witam. nie wiem gdzie pytać i gdzie szukać. szukam zdjęć przesuniętego znaczka. widziałem kiedyś w VENTO a chce to zrobić jetta A2 ale chciałbym najpierw popatrzeć na zdjęcia!
Bardzo Was proszę o fotografie w tym temacie! Myślę że wielu z nas chętnie popatrzy jak wygląda to w samochodach!
przesunięty znaczek VW
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- driVWer
- Forum Master
- Kontakt:
przesunięty znaczek VW
przedni, tylny, czy boczny znaczek?? sprecyzuj co chcesz zobaczyć
Moja golfina mk2 GT SPECIAL 1.8RP: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=356964&start=0
przesunięty znaczek VW
Moje pytanie jest skierowane do osób które wiedzą o co chodzi i nie trzeba im raczej tlumaczyć ze jest to znaczek w GriludriVWer pisze:przedni, tylny, czy boczny znaczek?? sprecyzuj co chcesz zobaczyć
Ale dzieki Twojemu pytaniu zacząłem sie zastanawiać co zrobic z tylnym znaczkiem!
Zaczynam drążyć!obcy87 pisze:użytkownik CYBULma tak w Vento.do niego napisz może ma fotki
Temat aktualny więc jak ktoś coś wie to tutaj!
sitoboss to moje pierwsze imie xD
przesunięty znaczek VW
Nigdzie wcześniej nie pisałeś, że chodzi o znaczek w grillu, więc nie dziw się, że ktoś może nie wiedzieć o co Ci chodzisito pisze:Moje pytanie jest skierowane do osób które wiedzą o co chodzi i nie trzeba im raczej tlumaczyć ze jest to znaczek w Grilu
A tu masz 2 fotki z MK2:
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
przesunięty znaczek VW
ale chodzi Ci o przesuniety jak na zdj czy krzywo wstawiony? ja w vento mam wstawiony krzywo, ale na srodku. fotek nie mam bo ventyl stoi u blacharza;)
przesunięty znaczek VW
chodzi mi o przesunięty jak wyżej. LEWO PRAWO
sitoboss to moje pierwsze imie xD