Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
Golf IV black bandit powered by shaun ***in progress...***
ShauN, mam nadzieję, że wywalisz tą bizę... nijak będzie się to miało do kraty i kremu
ogólnie ciężko cokolwiek powiedzieć, zdjęcie takie sobie, będzie całość z tapicerką to zobaczymy na wiosnę jak to wyszło
powodzenia przy pracy z tym
ogólnie ciężko cokolwiek powiedzieć, zdjęcie takie sobie, będzie całość z tapicerką to zobaczymy na wiosnę jak to wyszło
powodzenia przy pracy z tym
ShauN, nie obraź się ale ten materiał wygląda jak koc za komuny.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
ja słyszałem do ShauNa, że to ponoć jakiś ori wzór VW
no możliwe ja tylko napisałem jakie miałem pierwsze wrażenie widząc to zdjęcie.pelton pisze:ja słyszałem do ShauNa, że to ponoć jakiś ori wzór VW
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
Respekt za wykonywana robote, ale jak dla mnie najlepiej wyglada czarna podsufitka
- FisheR
- ...
- Kontakt:
niespotykany mod ale do mnie nie przemawia...gratki ksenonu
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Frykas pisze:co z uszczelkami planujesz zrobic ?? czerwony pasek w drzwiach zostaje ??
Myślę że biza będzie pasować bo przecież na kracie w podsufitce są czerwone linie, poza tym tapicerka będzie zszyta czerwoną nicią tak samo jak kierownica. Zobaczymy w razie czego usunę. No, uszczelka to już wyższa szkoła jazdy i na razie jeszcze nie mam pomysłu jak to zrobić.pelton pisze:ShauN, mam nadzieję, że wywalisz tą bizę... nijak będzie się to miało do kraty i kremu
Gwint jeszcze w piwnicy, montaż bliżej wiosnyMerffik pisze:podsufitka wymiata gwint już zamontowałeś czy jeszcze nie ?? jeśli tak to jakie wrażenia ?? no i ori xenon zazdroszczę
synec pisze:ShauN, nie obraź się ale ten materiał wygląda jak koc za komuny.
pelton pisze:ja słyszałem do ShauNa, że to ponoć jakiś ori wzór VW
pelton nie mówiłem że ori wzór vw, to jest znana krata brytyjskiego domu mody Burberry, bardzo znana z resztą. Wystarczy wpisać w googlach tą nazwę i skumacie o co chodzi. To będzie pierwszy w PL BurberryWagon. Zdjęcie słabe i wogóle nie oddaje tego jak to wygląda, poza tym nie jest jeszcze dokończona. Mogłem zaczekać z prezentacją ale ciężko było wytrzymać, Pelton sam coś o tym powinieneś wiedzieć Z resztą kto bęzdie chciał to obluka na niejednym zlocie
Czy niespotykany to nie wiem, na baaaaardzo dalekim zachodzie, powszechna praktyka. Pomysł zaczerpnąłem z tej stronki:Conscious pisze:niespotykany mod ale do mnie nie przemawia...gratki ksenonu
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... ior-Thread!!!" onclick="window.open(this.href);return false;!
Jest tam parę ciekawych modów podsufitki. I na tym się opierałem. Z resztą sam jestem ciekawy ja kto wszystko wyjdzie...
czekaj, to beżowe fotele będą przeszyte czerwoną nitką ?ShauN pisze:poza tym tapicerka będzie zszyta czerwoną nicią
- ShauN
- Kontakt:
Tak jest, a dokładnie fotele ciemnobrązowo-kremowe
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
no niezle ..niezle sie zapowiada..trzeba czekac na koncowy efekt..jak to mowia..bedzie Kocur ^^ ;D
a z krata tak jak mowi ShauN...ori krata ma inny wzor ( http://www.wolfsgruppe.com/index.php/pl/shop" onclick="window.open(this.href);return false; -> tutaj jest cos takiego )
a z krata tak jak mowi ShauN...ori krata ma inny wzor ( http://www.wolfsgruppe.com/index.php/pl/shop" onclick="window.open(this.href);return false; -> tutaj jest cos takiego )
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- ShauN
- Kontakt:
Nie no, to jest w ogóle co innego. To co paluch pokazałeś to ori krata z MK1 GTi. Natomiast moja krata to krata Burberry
- ShauN
- Kontakt:
Nowy fant
wygłuszenie maseczki pod stickerbomb w lux stanie + spinki.
Na początku tygodnia powinny być foty tylnej kanapy i boczków już na aucie i zabieramy się za dwa przednie fotele i boczki. Do tego wyjdzie co jeszcze doszło
Do tego zaopatrzyłem się w miedź w aerozolu co by lepiej gwint był zabezpieczony. Przyda się także przy wymianie klocków hamulcowych co mnie niedługo czeka. Oraz Biały smar w spray'u do innych mechanizmów w aucie.
wygłuszenie maseczki pod stickerbomb w lux stanie + spinki.
Na początku tygodnia powinny być foty tylnej kanapy i boczków już na aucie i zabieramy się za dwa przednie fotele i boczki. Do tego wyjdzie co jeszcze doszło
Do tego zaopatrzyłem się w miedź w aerozolu co by lepiej gwint był zabezpieczony. Przyda się także przy wymianie klocków hamulcowych co mnie niedługo czeka. Oraz Biały smar w spray'u do innych mechanizmów w aucie.
ShauN, a jak Ty chcesz naklejki umocować na tym wygłuszeniu komory? nie lepiej doprowadzić do stanu użyteczności blachę od wewnętrznej strony maski i ją oblepić tak jak to robią koledzy z U.S.A ?
Co z moim zagłówkiem? Pytałeś ? PW pisz jak coś
Co z moim zagłówkiem? Pytałeś ? PW pisz jak coś
- ShauN
- Kontakt:
Otóż drogi kolego zamierzam owe wygłuszenie obszyć w zwykły czarny skaj i do tego z powodzeniem mocować naklejki. Wygłuszenie to, będzie montowane tylko na zloty, z resztą jak parę innych divajsów. Dzięki temu naklejeczki będą zawsze świeże i czyste. A na codzienny użytek będę zakładał "starą" wygłuszkę ^^