Helix W10 Competition - jaki wzmacniacz??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Czyli możesz pomyśleć, nad zmianą jednostki głównej Btw, dzisiaj z allegro spadł PS-300T za 250zł Jak chcesz to mogę sprzedać Ci Steg'a QMOS II 75.2 250W RMS przy 11V i 300W+ przy 14.4V Konkretna włoska produkcja
Skąd wiesz? Porównywałeś bezpośrednio C409 z jakimś konkretnym modelem peiyinga?rojass pisze:Zawsze lepsze to niż Peying
Osobiście polecam Stega wymienionego wyżej, albo Kenwood'a PS-300T...
więc tak znalazłem takie oto propozycje:
Alpine V12 MRV-1005 500zł
Cerwin Vega XL-300.2 za 400zł
http://amp-performance.de/583-Cerwin-Vega-XL-300-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
STEG QM 75.2 X Q-MOS II i ten za 400zł
Alpine V12 MRV-1005 500zł
Cerwin Vega XL-300.2 za 400zł
http://amp-performance.de/583-Cerwin-Vega-XL-300-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
STEG QM 75.2 X Q-MOS II i ten za 400zł
przemyślałem sprawę i jednak wybrałem wzmak, który będzie napędzał samego suba, tylko jaki wziąć do 400zł??
Re: Helix W10 Competition - jaki wzmacniacz??
jeżeli wydajesz tyle kasy na wzmacniacz i skrzynie to napewno masz radio które posiada pełne sterowanie subwooferem z aktywna zwrotnicąkoniarek pisze:Alpine 3544 nie ma filtru Dolno i górno przepustowego
Czerwone jest szybsze:)
filtr dolnoprzepuowto masz w radiu, jeżeli radio nie posiada takiej mozliwości to nie warto kupować tej klasy subwoofera
Czerwone jest szybsze:)
spoko radia jeszcze nie mam, planuje jakąś alpinke no i piec dla suba tylko nie wiem dalej jaki
Re: Helix W10 Competition - jaki wzmacniacz??
poszukaj kenia ps 400m da sie wyrwac w tej kasie bedziesz zadowolonykoniarek pisze:przemyślałem sprawę i jednak wybrałem wzmak, który będzie napędzał samego suba, tylko jaki wziąć do 400zł??