Pokaż nam swój sprzęt!
Pokaż nam swój sprzęt!
karol_VW, kurcze, mając takie piękne miejsce aż żal, że nie wziąłeś Lafayette Truckera. Radio lepsze, w praktycznie tej samej cenie i dużo lepiej by się komponowało...
Wybrałeś chyba najsłabszego możliwego Presidenta. Mam nadzieję, że przynajmniej jesteś zadowolony z działania.
Wybrałeś chyba najsłabszego możliwego Presidenta. Mam nadzieję, że przynajmniej jesteś zadowolony z działania.
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
Pokaż nam swój sprzęt!
Chmarski, radyjko dostałem, a więc nie ubolewam nad stratą pieniędzy, a co idzie w związku z tym możliwe, że w przyszłym sezonie zainwestuje w inny sprzęt w sumie puki co nie narzekam na tomka
Pokaż nam swój sprzęt!
A... jak to prezent to spoko. Gorzej, że nie wypada go zmienić na coś lepszego. Taka niedźwiedzia przysługa z tymi prezentami jest czasem. Człowiek dostanie i potem się musi męczyć by komuś innemu było lekko na sercu
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
Pokaż nam swój sprzęt!
A to i ja się pochwalę. President Johnny III + President Super Florida
Radio zamontowane niestety dość prowizorycznie, ale już mniej więcej wyczaiłem lepszą miejscówkę.
Radio zamontowane niestety dość prowizorycznie, ale już mniej więcej wyczaiłem lepszą miejscówkę.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Pokaż nam swój sprzęt!
Trochę szkoda dusić Herberta Floridą, ale każdy orze jak może U mnie troszkę się zmieniło. Mianowicie, od połowy września jeździ Sirio Delta 95 w dziurce, a od października mikrofon K-PO 532:
Być może po reanimacji powróci AT-71, który będzie jeździł zamiennie z Deltą.
Być może po reanimacji powróci AT-71, który będzie jeździł zamiennie z Deltą.
- w17dc0y0t3
- Mały gagatek
Pokaż nam swój sprzęt!
Koledzy, czy możecie podpowiedzieć jak krok po kroku podłączyc cb radio do zasilania z kabli od radia FM tak jak zrobil to kolega Hiub (na stronie 8 tego tematu)?Hiub pisze:Radio widoczne Yosan Pro120 (trochę rzeźby ze standardową kieszenią do montażu, zasilanie z kabli od radia FM)
Bo coś nie moge sobie tego wyobrazić
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Pokaż nam swój sprzęt!
Przecinasz kable od kostki radia i wpinasz się kablami + i -, żadna filozofia. Po prostu robisz rozgałęzienie.
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Pokaż nam swój sprzęt!
fajnie ale powiedz mi bardzo rzuca się w oczy ze to nie ori antenka?? i czy musisz ją składać jak do garażu wjeżdzasz??
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Pokaż nam swój sprzęt!
Owszem, rzucała się w oczy, składałem ją przed wjazdem (mam tzw. blaszaka), ale poszła do ciężarówki. Aktualnie mam Faruna FT-71 (to samo, a nawet lepsze od Lemma AT-71), a na montaż czeka FAR 2001, czyli kopia Lemma Turbo 2001.
- w17dc0y0t3
- Mały gagatek
Pokaż nam swój sprzęt!
dzieki za pomoc:) widzę, że nie ma tu jakiejś wielkiej filozofii:)k0nr4d pisze:Przecinasz kable od kostki radia i wpinasz się kablami + i -, żadna filozofia. Po prostu robisz rozgałęzienie.
Jaki mam kabel zastosować do tego rozgałęzienia? Żeby nie było, że będzie za cienki, albo za gruby;) Jak pójdę do sklepu, żebym wiedział co chcę:)
- k0nr4d
- _
- Kontakt: