matko jedyna, basis on board ?KonradzikIV pisze:
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
Powrót do podstawowies pisze:matko jedyna, basis on board ?
A co najśmieszniejsze lampy z żółtym kierunkiem są droższe od US-ów
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
ale lepiony będzie ten golf
KoVaL a ten tekst ze stoperanem miażdży
jak tak patrzę ile to klopsu pochłania i czasu spędzonego w PKS-ach u tego zapaleńca to coraz bardziej mogę stwierdzić że kierownik zostanie kawalerem do końca życia
ale projekt na + cały czas
KoVaL a ten tekst ze stoperanem miażdży
jak tak patrzę ile to klopsu pochłania i czasu spędzonego w PKS-ach u tego zapaleńca to coraz bardziej mogę stwierdzić że kierownik zostanie kawalerem do końca życia
ale projekt na + cały czas
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
jego żoną jest mk-4kaKulon pisze:że kierownik zostanie kawalerem do końca życia
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
No i do tego ma same zaletyozz pisze:jego żoną jest mk-4kaKulon pisze:że kierownik zostanie kawalerem do końca życia
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
Widzę, że przy okazji montażu klimatronika będzie i klimatyzowany schowekKonradzikIV pisze:wszyscy kochamy te nowe paczuszki
KonradzikIV a co to za skóra z przeszyciem na ręczny?
Było takie coś w ori?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zegary dodatkowe to bedziesz miał miedzy kierownica a fabrycznym licznikiem?KonradzikIV pisze:
wszyscy kochamy te nowe paczuszki
a to kierownik nie miał czarnego lampiona z W8 ?
o to toKulon pisze:ale lepiony będzie ten golf
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
tak dokładnie, coś takiego : http://www.ecstuning.com/Volkswagen-337 ... es/ES4650/" onclick="window.open(this.href);return false;kris-krzysztof pisze:Zegary dodatkowe to bedziesz miał miedzy kierownica a fabrycznym licznikiem?
dokładnie, korzystałem z Twojej porady więcKamel pisze:Widzę, że przy okazji montażu klimatronika będzie i klimatyzowany schowek
przycisk z r32 - czyli szczotkowane alu + obszycie pikowane i szara nitka do tego - ORIKamel pisze:KonradzikIV a co to za skóra z przeszyciem na ręczny? Było takie coś w ori?
ma nadal ale samoróbka która nie jest taka jak być powinna.... kiedy będziesz w krk ? podrzuciłbyś mi cośowies pisze:a to kierownik nie miał czarnego lampiona z W8 ?
oprócz rzeczy ze zdjęcia doszła jeszcze rozpórka od s3 8L nówka sztuka w dobrej kasie
[b]trzeci5[/b],
właściciel granatowego też się zglosi po taki mod....
[quote="owies"]matko jedyna, basis on board ?[/quote]
skandynavian wersja
pany tu nie może być lipy , pilnuje go trochę...przynajmniej staram się
właściciel granatowego też się zglosi po taki mod....
[quote="owies"]matko jedyna, basis on board ?[/quote]
skandynavian wersja
pany tu nie może być lipy , pilnuje go trochę...przynajmniej staram się
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Lipy to tu nigdy nie było, ale już nie długo premia wiec coś pewnie jeszcze zawita.....
- trzeci5
- Forum Master
[quote="gluszcz"]właściciel granatowego też się zglosi po taki mod....[/quote]
nie widze problemu tylko wcześniej prosze dać znać na kiedy
nie widze problemu tylko wcześniej prosze dać znać na kiedy
- trzeci5
- Forum Master
hej konrad a jaki masz śilnik do wycieraczek,w plastikowej obudowie czy cały w metalowej