człek pisze: Szkoda, że nie nagrałeś os zera do powiedzmy 120
Bateria w telefonie padła
człek pisze: Szkoda, że nie nagrałeś os zera do powiedzmy 120
Niektórzy wolą praktykę, a nie teoriębongo pisze:A 99% aut nigdy hamowni nie widziało,pewnie po takim badaniu pewne tematy by się zmieniły
Czy ja napisałem że na słabszym setupie ją pogoniłem. Cordobe pogoniłem na słabszym a vectre po modach. A vectra przed modami robiła mnie jak chciała i jest bez gazu. Dzisiaj postaram się nagrać dłuższy filmikxxxGlaDxxx pisze:To idzie jak seryjne SB, a niby w słabszym setupie 136 konną Vectre pogoniłeś
Ja tu widze jednoznacznie Kill zaliczony Oj kolego kolego, bajki piszeszjozeph32 pisze:A więc od początku w święta jak to w święta sprzeczka ze szwagrem kogo samochód lepiej idzie więc obwodnica Radzyńska. Start z 40 km/h. Start z 2 i ogień na początku równo 3 wysuwam się do przodu 4 jedna długość dla mnie i niestety koniec samochody przed nami. Także kill zaliczony.
Akurat benzyniaki to ople maja dobre, dobrze sie zbieraja i raczej jest na odwrót, taka vectra to 16v, a moment max ma juz przy 3200 obr, kreci sie do 6700 obr i ladnie ciagnie do samego konca.kwadrat pisze:Trzeba wziąć pod uwagę że VWejowskie konie są mocniejsze zwłaszcza od Oplowskich
dopiero mówiłeś ze zdrowa vectra skoro obróciło panewkę to jakaś padlina i musiał jeździć bez oleju lub przekręcił silnik.jozeph32 pisze:I tu się nie zgodzę dla brata panewkę obróciło.
jest to całkowicie normalne że VB jedzie 110 na 2 biegu nawet 1.8 daje na 2 do 105-110km/h więc nie wiem o jakiej zmianie skrzyni mówisz po za tym nie każda inna skrzynia podejdzie.jozeph32 pisze:Może dla tego mu odjechałem bo zmienił skrzynie i nowa jest dłuższa. On na 2 biegu łapie 110 to ja już z 3 na 4 zmieniam.
Według mnie nie jedzie jakoś super jak na 136kmjozeph32 pisze: Dla porównania jak się vectra zbiera taka " onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości