MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman
truckman a co Ty za czarną listwę zderzaka zarzuciłeś?truckman pisze:Miejmy nadzieję, że zima nie wróci:
I co to za szpachla była w tej lakierowanej?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
MKIV Variant by truckman
euro czarna listwa. Przejściowo przy okazji zimowego setupu na którym auto nie wygląda zupełnie postanowiłem trochę poogarniać, więc pseudo US wyleciał i będzie teraz euro z dokładką ARL.truckman a co Ty za czarną listwę zderzaka zarzuciłeś?
Będę oddawał cały zderzak do malowania, więc na giełdzie były poszukiwania najtańszej nie zależenie czy czarna, czerwona czy niebieska W sumie jakby było cieplej to sam bym pomalował przynajmniej tą listwę bo i tak potrzebuję farby na lusterka
szpachel samochodowa wykończeniowa, dodatkowo silikon czerwony do 350 stopni oraz fragmenty naczepy Baywatch:I co to za szpachla była w tej lakierowanej?
No jakiś spojler na miskę i też odśnieżać sie da bo miska jest wyraźnie niżej niż dokładka...truckman, brakuje dokładki 25 i można wyjechać odśnieżać . Kozak gleba
MKIV Variant by truckman
no właśnie i tu jest problem że jest niżej :/ też niedługo mnie czeka gleba i myśle co zrobić pancernego tam ;p
MKIV Variant by truckman
skaner w oczach w sumie wystarczy, jak fest przywalisz to ci pancerna osłona nie pomoze
Powiem ci, że mi na takiej glebie jeździ się lepiej niż na podniesionym gwincie w górę.
Powiem ci, że mi na takiej glebie jeździ się lepiej niż na podniesionym gwincie w górę.
MKIV Variant by truckman
ahh no słyszałem ze na glebie lepiej niż normalnie, mniej wiecej sie ucze gdzie jakie dziury są i jak jechać ;p
MKIV Variant by truckman
Dokladnie Ale warto by sie zaopatrzyc tez w cos mocniejszego niz tylko seryjna pielucha pod michatruckman pisze:skaner w oczach w sumie wystarczy
MKIV Variant by truckman
Dokladnie Ale warto by sie zaopatrzyc tez w cos mocniejszego niz tylko seryjna pielucha pod micha
Blacha pod spodem to i w terenówce jest przydatna bo jednak masz większą ochronę, jednak po zaglebieniu czy masz tą blachę czy nie musisz jeździć tak samo rozważnie i patrzeć na drogę, bo co ci po tym że masz blachę pod silnikiem jak jazda na glebie to nie tylko dziury. Jak będize blacha i przyrżniesz w studzienkę to gwarantuję, że co nie co się urwie, pognie bądź pęknie.
Zabezpiecznie nie doskonałe jak większość, ale na pewno pomaga.
Jeszcze warto dodać, że weteranem gleby nie jestem, ale trochę km po Polsce zrobiłem, nie tylko po znanych mi drogach.
MKIV Variant by truckman
no ale masz już troche czasu gwinta, wiec warto by Cie posłuchać jakieś rady coś ;p
MKIV Variant by truckman
Antonioo, no to przecież mówię jakie rady
Jest jedna, patrzeć na drogę i nie jechać na pałę jak nie znasz drogi, tudzież jak skręcasz ze skrzyżowania bo nigdy nie wiadomo co natrafisz a czasmi jedzie się na milimetry od auta z naprzeciwka
Jest jedna, patrzeć na drogę i nie jechać na pałę jak nie znasz drogi, tudzież jak skręcasz ze skrzyżowania bo nigdy nie wiadomo co natrafisz a czasmi jedzie się na milimetry od auta z naprzeciwka
MKIV Variant by truckman
aa no skonczy sie pałowanie auta juz ;p bedzie trzeba szukać dobrej trasy i dopiero depnać :p jak widze te studzienki na środku pasa to myśle jak ja to omine gdy z przeciwka nagle coś pojedzie
MKIV Variant by truckman
no a u mnie niektóre studzienki wystaja ładnie a to 5-6 cm liczac osłone silnika od ziemi? czesto słyszysz szur szur? ;p