zamek centralny

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

subwoofer
Nowicjusz
Nowicjusz

zamek centralny

Post autor: subwoofer » pt maja 26, 2006 00:07

Cześć
Mam golfa 2 , chce go troszkę unowocześnić i zamontować zamek centralny. Chciałbym się dowiedzieć czy się bawić w zamek z pilotem (chodzi mi o to czy ten pilot będzie działał z przyzwoitej odległości ok. 3 metrów), czy lepszy bez pilota. Może znacie jakieś strony internetowe na których można kupić dobry, sprawdzony zamek centralny?
Dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam.

racer18

Post autor: racer18 » pt maja 26, 2006 00:28

Jeśli chcesz bawic sie w centralny zamek z pilotem a nie masz alarmu to proponuje zaopatrzeć sie w alarm. Każdy alarm ma teraz funkcje sterowania centralnym zamkiem. Wyjdzie to nie wiele drożej a będziesz miał już alarm z pilotem który ciągnie min 10m, centralny zamek i jakieś zabezpieczenie przed niepowołanymi osobami.
Proponuje to przemyśleć...

Awatar użytkownika
Egon PŃ
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Egon PŃ » pt maja 26, 2006 00:32

racer18 pisze:Jeśli chcesz bawic sie w centralny zamek z pilotem a nie masz alarmu to proponuje zaopatrzeć sie w alarm. Każdy alarm ma teraz funkcje sterowania centralnym zamkiem. Wyjdzie to nie wiele drożej a będziesz miał już alarm z pilotem który ciągnie min 10m, centralny zamek i jakieś zabezpieczenie przed niepowołanymi osobami.
Proponuje to przemyśleć...
Dobrze mowi. Wycodzi troche drozej ale... no chyba ze nie chcesz kompletnie alarmu

Awatar użytkownika
misiek
_
_
Kontakt:

Post autor: misiek » pt maja 26, 2006 09:17

zobacz tutaj http://www.batex.hg.pl/ ja od nich brałem alarm FRODO(pilot działa mi spokojnie do 15 m) i centrakny zamek LANGEFORD

:-k ...

Awatar użytkownika
Egon PŃ
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Egon PŃ » pt maja 26, 2006 09:59

Adaś1
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Adaś1 » pt maja 26, 2006 14:43

Centralny zamek nie otwiera bagażnika. Co zrobić?

racer18

Post autor: racer18 » pt maja 26, 2006 16:43

Centralny zamek nie otwiera bagażnika. Co zrobić?
Sprawdzić siłownik w klapie bagażnika (podpiąć na krótko) i przewody dochodzące do niego czy nie są przerwane lub zaśniedziałe.

Awatar użytkownika
Egon PŃ
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Egon PŃ » pt maja 26, 2006 17:18

Lub sprawdzic po prostu miernikiem czy jest napiecie w momencie zamykania lub otwierania dzwi (jesli takowy silownik w ogole wystepuje)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”