Rozbawili mnie dzisiaj na BP :)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Rozbawili mnie dzisiaj na BP :)
Panowie Wy robicie cuda ze swoimi autami żeby podnieść moc , a to wydechy , a to wałki , nawet swapy
a wystarczy tylko pojechać na BP i zatankować ich nowe paliwko ultimate
Disiaj pracownik tej stacji mocno przekonywał mnie do tego właśnie paliwka. Twierdził że moje autko będzie miało
15 % przyrostu mocy
lepsze przyspieszenie
no i to paliwko wyczyści mi silnik
jednym słowem ma same zalety i zrobi z mojego autka rakietę
Kiedy go spytałem czy wie ile pracy i kasy potrzeba by podnieść moc o 15% powiedział że nie bardzo , ale tak mówili mu na szkoleniu
Słowem panowie wszyscy na BP a będziecie jeździć rakietami
Reklama dźwignią handlu
a wystarczy tylko pojechać na BP i zatankować ich nowe paliwko ultimate
Disiaj pracownik tej stacji mocno przekonywał mnie do tego właśnie paliwka. Twierdził że moje autko będzie miało
15 % przyrostu mocy
lepsze przyspieszenie
no i to paliwko wyczyści mi silnik
jednym słowem ma same zalety i zrobi z mojego autka rakietę
Kiedy go spytałem czy wie ile pracy i kasy potrzeba by podnieść moc o 15% powiedział że nie bardzo , ale tak mówili mu na szkoleniu
Słowem panowie wszyscy na BP a będziecie jeździć rakietami
Reklama dźwignią handlu
Mk III 1,8 GT i Mk I Cabrio
A w czym to Ultimate takie specjalne?Bo V-Power to wiem ze ma wyższą liczbe oktanowa...zabawa może i fajna ale tak jak powiedział Paolo- ciekawe jak bedzie wygladal silnik po dluzszej jezdzie na takich wynalazkach bo nie sadze zeby tego typu mieszanki byly do konca zdrowe na dluzsza mete...
A 15% to juz lekkie przegiecie...moze w BP powinni poszukac kogos kto bedzie z nimi konsultowal czy napewno nie mowia glupot w swoich "reklamach"...mysle ze jakby zapytali tutaj na forum to szybko zostaliby skorygowani...
A 15% to juz lekkie przegiecie...moze w BP powinni poszukac kogos kto bedzie z nimi konsultowal czy napewno nie mowia glupot w swoich "reklamach"...mysle ze jakby zapytali tutaj na forum to szybko zostaliby skorygowani...
ja ostatnio tez tankowalem na BP i przedemna gosciu chcial jakis srebrny program na myjke a sprzedawca go przekonywal zeby wzial zloty bo moze wygrac kase wysle smsa gdzies tam odpowie na pare pytan i srut ma w kieszeni i baran sie zgodzil pozniej jak wyszedl to drugi sprzedawca zaczal sie brechtac ze tak go zrobil w ciula
tak jak ktos powiedzial "reklama dzwignia handlu"
swiete słowa
swiete słowa
ten kto pracuje w handlu to wie, że liczy się tylko sprzedaż. klient jest mniej wazny i można go wyciulać aby osiągnąć swoje. teraz każdy, nawet pracownik takiej stacji paliw ma plan sprzedaży, który musi wykonaćKrzylu pisze:ja ostatnio tez tankowalem na BP i przedemna gosciu chcial jakis srebrny program na myjke a sprzedawca go przekonywal zeby wzial zloty bo moze wygrac kase wysle smsa gdzies tam odpowie na pare pytan i srut ma w kieszeni i baran sie zgodzil pozniej jak wyszedl to drugi sprzedawca zaczal sie brechtac ze tak go zrobil w ciula
swiete słowa