mateuszma85 pisze:Pełen szacunek!
MK2 TFSI swap Środek z MK6 miazga....
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Cuudo, wiem ile trzeba się napocić z deska od MK3 w MK2, a tutaj od MK5 ojoj Pełen szacunek dla twórcy. Ten samochód inspiruje
- don vittorio
- rock n roll
Gość szaleje ogólnie z tymi furami. Widzieliście jego inne auta? MK2 VR6, Smart Cabrio, C5, Porsche Boxter... ale i tak białe MK2 zabija... To auto wyzwala u mnie efekt "MUSZĘ TO MIEĆ". Nie czytałem wszystkiego, bo tam jest tekstu na cały dzień do czytania, ale np MK5 był samochodem firmowym z 300 tyś przebiegu i dobrym wyposażeniem; u niego auto do rozebrania na teile. Wyobrażacie sobie takie coś u nas w kraju?
"Jestem nędzarzem, posiadam tylko marzenia. Rozsiałem je u twych stóp.
Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach.”
Re: MK2 TFSI swap Środek z MK6 miazga....
Auto jest naprawde dopracowane co nie podlega watpliwosci i miazdzy system, ale nie obeszlo sie bez trytytkowania Przejrzalem cala galerie od poczatku do konca i ostatnia fotka z lutego 2010 roku ukazuje zlo
- don vittorio
- rock n roll
Ach tam, czepiasz się U mnie takie cuś robi bzzzzzyyyyyt, dlatego nazywam to bzytką. Chciałbym, aby przy takiej rzeźbie, była u mnie tylko jedna...
"Jestem nędzarzem, posiadam tylko marzenia. Rozsiałem je u twych stóp.
Re: MK2 TFSI swap Środek z MK6 miazga....
Wcale sie nie czepiam tak akurat mi sie w oczy rzucilo co nie zmienia faktu ze auto zrobilo na mnie ogromne wrazenie a przede wszystkim kompleksowe podejscie do odbudowy. Tez bym chcial miec takie auto i takie jedno niedociagniecie w nim hehe niestety nie ma tak dobrze
- Lukasz17842
- Naleśnik
- tomek mk2 BDE
- sex cylinder
popwinni wprowadzic takiego golfa do produkcji, prototyp juz jest. osobiscie wolal bym kupic takiego golfa jak nowe 5
Marzenie !! niczego sobie Szacuneczek
Moja golfinka [mk2]--------------------- > http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=382623" onclick="window.open(this.href);return false;
OFERUJE USLUGI LAKIERNICZE 200 ZL ELEMENT