1.3 wtrysk - ile koni
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
1.3 wtrysk - ile koni
Mam zamiar kupic sobie golfa II 92r 1.3KAT na wielopunktowym wtrysku, orientuje sie ktos ile to moze miec koni, i jakie jest sredni spalanie takiego auta?
-
- Mały gagatek
witek_vento1.8, moje 1.8 tez potrafi 6 spalic w trasie robilem swego czasu trasy po 3000 tys. miesiecznie,na miescie w 9 sie zmieszcze a i moze 16 spalic ale 1.3 jak zechce to nie bedzie gorsze w miescie jak cierzki but.jak kolega moim sie raz przejechal w trasie i potem na swoj 1.3 sie przesiadl to odrazu sprawdzal czy wszytskie swiece dzialaja.i powiem ci ze nigdy na 1.3 nie przesiade sie bo jak zechce to prawie tyle samo mi spali a zawsze moge 4 tiry wyprzedzic w parenascie sekund kto mi przyznaje racje niech pisze
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
ja przyznaje, ale zeby 16 litrow spalil na miescie to trzeba sie natrudzicpiotr2 pisze:witek_vento1.8, moje 1.8 tez potrafi 6 spalic w trasie robilem swego czasu trasy po 3000 tys. miesiecznie,na miescie w 9 sie zmieszcze a i moze 16 spalic ale 1.3 jak zechce to nie bedzie gorsze w miescie jak cierzki but.jak kolega moim sie raz przejechal w trasie i potem na swoj 1.3 sie przesiadl to odrazu sprawdzal czy wszytskie swiece dzialaja.i powiem ci ze nigdy na 1.3 nie przesiade sie bo jak zechce to prawie tyle samo mi spali a zawsze moge 4 tiry wyprzedzic w parenascie sekund kto mi przyznaje racje niech pisze