ojjjjjj zbieram na ABF-a swoje jeździ i kierownik co najważniejsze zadowolonyAeternus pisze:Pewnie jezdzi jak szatan
moje zdanie n/t abf-a w jahre znasz więcej nic nie pisze
Moderator: G0 Karcio
ojjjjjj zbieram na ABF-a swoje jeździ i kierownik co najważniejsze zadowolonyAeternus pisze:Pewnie jezdzi jak szatan
Nie znam bardziej nie słownego człowieka od Ciebie, zresztą to nie tylko moja opinia.becior pisze: Sam chciałem go kupywać, jednak trafiło się Audi. Dbaj! Pozdr
to trzeba było 1.9 td kupić.nie cisnę mu, jeżdżę powoli
Baran. pisze: Spojler nie cisnę mu, jeżdżę powoli,a o silnik staram się dbać
Oj tam, oj tam ABF`a trzeba od czasu do czasu przegonić Poza tym ten egzemplarz 230 km/h leciał Widziałem na własne oczySpojler pisze: Licznik zamknie jak go troszkę rozchodzisz, bo przyznaję że to zamuliłem:)
Kur ja to dostałem na urodziny od Mcsyma i VWosia, hmm co ja se mam teraz myśleć...Baran. pisze: A na urodziny od Dziewczyny dostałem taki coś
Spojler nie spodziewałem się tego po Tobie...Spojler pisze:Kur ja to dostałem na urodziny od Mcsyma i VWosia, hmm co ja se mam teraz myśleć...Baran. pisze: A na urodziny od Dziewczyny dostałem taki coś
pokazałem to Swojej to powiedziała, że nie zasłużyłem.. więc bombelek, ma racjębombelek pisze:Baran., taką dziewczynę to na rękach nosić
-coraz wiecej aut na projektorach ale jak ci sie podobaja to okBaran. pisze:..::Plany::..
-Projektory pomalowane na czarny mat lub w kolor auta jeszcze myślę
-Hella black Magic/Crazy Color
-Na sezon BBS RS 722 wypolerowane
-Kolektor ssący wypolerować
-Lifty maski
-Założyć gwint, który czeka na wiosnę
-Czarne rączki podsufitki
-Podsufitka obszyta czarną alcantara
-Może czarne ori znaczki przód i tył
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 54 gości