Małe Lupo :)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
ee no tak mieszka to samo miasto :P
Lupica nie jestem na lupo.org
Lupica nie jestem na lupo.org
Vw to pasja Das AUTO!!
Re: Małe Lupo :)
No właśnie tym bardziej że teraz u Koleżanki robią drogę to będzie można jeździć więc Koleżanka się nie wstydzi i doda jakieś foto furki wraz z Właścicielkadorota85 pisze:ee no tak mieszka to samo miasto :P
ej a skąd wiesz dokładnie gdzie
????????????????????????????????? szok?!! jeszcze jak powie że mnie widuje to padne
????????????????????????????????? szok?!! jeszcze jak powie że mnie widuje to padne
Vw to pasja Das AUTO!!
Hah już Ci tłumaczę skąd wiem co i jak Kapłem się że mieszkasz w tym samym mieście po 2 i 4 fotce na 1 stronie A że wiem że droge robią bo ja mieszkam w ŁBD Jeśli wiesz o co chodzi Czyli 5,min. drogi od Ciebie Koleżanko a swoją drogą to Lupiszona jeszcze nie widziałemdorota85 pisze:ej a skąd wiesz dokładnie gdzie
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Ale małe autko z 1.4 to fajnie musi smigać , ogolnie to nawet spoko
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
AA ŁABĘDY i wszystko jasneee to jestes spostrzegawczy hehe no to fajnie sie złożyło może Ci si euda go kiedyś dostrzec to bedziesz wiedział juz wszystko
Konrad tak śmiga bardzo jest zrywny na skrzyżowaniach koła same się mielą w miejscu
Konrad tak śmiga bardzo jest zrywny na skrzyżowaniach koła same się mielą w miejscu
Vw to pasja Das AUTO!!
Mam taką nadzieję Dobra koniec OT bo za dużo już tego jak by co to PW a no i czekam na fotkidorota85 pisze: może Ci si euda go kiedyś dostrzec to bedziesz wiedział juz wszystko
dorota85, widze dobry zakup i juz troszke pomodzone w lupiszonie nom i ten kolor
ja pracuje na Łabedach i jeszcze nie widzialem Lupo nigdy może kiedyś dojze małe czarne lupodorota85 pisze:ŁABĘDY i wszystko jasneee
Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania...
Bo w Łabędach to mieszkam ja a Dorota na Kopernikuwandal pisze: ja pracuje na Łabedach i jeszcze nie widzialem Lupo nigdy może kiedyś dojze małe czarne lupo
to tym lepiej jak na Koperniku bo magazyn w ktorym pracuje jest dosc bliskoSebek91 pisze:Bo w Łabędach to mieszkam ja a Dorota na Kopernikuwandal pisze: ja pracuje na Łabedach i jeszcze nie widzialem Lupo nigdy może kiedyś dojze małe czarne lupo
Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania...
heheh widze , że będzie teraz wypatrywanie wandal dzieki za komplementy w imieniu Lupo hehe wypatrujcie jak co dajcie znac ze to Wy :p
Vw to pasja Das AUTO!!
Ale to muszą być fotki was Obojga Bo lupiszonów pare śmiga czornychdorota85 pisze: wypatrujcie jak co dajcie znac ze to Wy :p