[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
Moderator: G0 Karcio
- sekator87
- gr. świętokrzyska
- Kontakt:
nie mogę się doczekać efektu końcowego bo na pewno będzie czochrał beret. A wnętrze jest na mega wypasie.
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
auto pod domem, jeździ i ma się dobrze myślę ze przejadę nim ok 1tys km żeby się trochę "dotarł" i pojadę kontrolnie na hamownie zmierzyć moc... updejt za jakis czas.
Co wyszło z nowości? do wymiany jest chłodniczka oleju, bo cieknie z niej woda i olej. Na szczęście mam ta cześć z vra którego mieliśmy na części, także pomaluje się chłodniczkę i naprawi co trzeba
Co wyszło z nowości? do wymiany jest chłodniczka oleju, bo cieknie z niej woda i olej. Na szczęście mam ta cześć z vra którego mieliśmy na części, także pomaluje się chłodniczkę i naprawi co trzeba
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
sam przyznaj że już bliżej niż dalej chciałbym go już obejrzeć i zobaczyć jak zgarnia nagrodę za któryś zlot kibicuję Ci odkąd zobaczyłem pierwszy raz twoje czarne mk3 z 'mizernym' silnikiem mam nadzieję ze będzie okazja poznać kierownika w tym sezonie kierownica/mieszek/ręczny też będzie skóra z żółtą nitką czy coś mniej krzykliwego?
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
przyznajePOOREK pisze:sam przyznaj że już bliżej niż dalej
to chyba troche opinia na wyrost znajda sie lepsze auta na forum... ja robie auto pod siebie, jak gdzies to ktos doceni, to bedzie mi bardzo milo Poza tym... chce sie autem nacieszyc juz bo mam go 2 lata, z czego rok jezdzilem seryjnym na glebie zeby sie przekonac czy warto w ogole inwestowac w parcha, drugi rok caly sie robil... Teraz wyjade, ale i tak nie jest to jeszcze ostateczny wyglad i wizja auta. Na zime znow w garaz i ostra walka z czesciami ktorych moze nie widac, ale mnie meczy ze nie byly malowane/odswiezone. Mowie o roznych belkach, wahaczach, hamulcach itp. Zedre tez konserwacje z podlogi i poloze nowa.POOREK pisze:chciałbym go już obejrzeć i zobaczyć jak zgarnia nagrodę za któryś zlot
tamto mk3 mialo potencjal ale wysyp sie podobnych aut zrobil i zrezygnowalem. Swap zrobilem praktycznie za darmo, bo tamtego sprzedalem jako serie i serie kupilem... A tak na swap poszlyby z 4 tys. Reszte zabiegow jak malowanie czy szycie wnetrza w tamtym aucie tez mnie czakala... wiec uznalem ze nie ma sensu inwestowac w takie auto, doszedlby swap hamulców itp.POOREK pisze:kibicuję Ci odkąd zobaczyłem pierwszy raz twoje czarne mk3 z 'mizernym' silnikiem
no mysle ze sie uda. Wszystko zalezy jak ja i moja pani bedziemy mieli wolne. Niestety najlepszy zlot na ktory chcialem jechac (vag event) odpada bo idziemy na wesele kolezanki dlatego pojawie sie tylko w sobote od rana do popoludnia.POOREK pisze:mam nadzieję ze będzie okazja poznać kierownika w tym sezonie
Plany sa jechac na nyse moze na bielawe... na zloty cultstyle.pl tez wysle zgloszenie... zobaczymy
tak, mieszek i reczny musze dac jeszcze do obszycia, bo sa zostawione ori poki co... Kierownice mam RAIDa 30cm i tego obszywac nie bede bo bylaby za gruba...POOREK pisze:kierownica/mieszek/ręczny też będzie skóra z żółtą nitką czy coś mniej krzykliwego?
ogolnie to podjarany jestem, bo uslyszalem dzwiek mojej vrki po 9 miesiacach kurde normalnie lepiej niz pierwsza jazda przy zakupie... hehehehe
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Przejrzałem cały temat (było tego trochę ) Golf istne cudo na kołach kolor bardzo mi się spodobał
Ja nie mam polotu w porównaniu z twoim autem
Jak sprawa z felgami?
Ja nie mam polotu w porównaniu z twoim autem
Jak sprawa z felgami?
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
-
- Nowicjusz
MEGGGGGGGGGGGGA
Takie cudeńka wychodzą jak się wkłada w nie serce.... no i troszkę $$
Prawdziwy cukierek i kolor jak dla mnie bomba
Takie cudeńka wychodzą jak się wkłada w nie serce.... no i troszkę $$
Prawdziwy cukierek i kolor jak dla mnie bomba
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
czekam czekam... moze kiedys sie doczekam mimo wszystko dzieki za "komplementy"drrudykn46 pisze:Jak sprawa z felgami?
lukaszwidz3 dzieki tyle ze jeszcze to auto nie "wyszlo"... troche serca jeszcze wlozyc trzeba... Ale mysle ze kilka tygodni i bedzie jezdzic juz
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Auto wygląda genialnie. A twoja pasja to cała reszta historii, że chcesz aby wszystko doprowadzić do jak najlepszego stanu a nie tylko pod publike. Bravooo Tak trzyma
Bo VRa to jest piękny dźwięk sam się o tym przekonałem.
Niech moc będzie z tobą. I samych udanych działań!!!
Pozdro
Bo VRa to jest piękny dźwięk sam się o tym przekonałem.
Niech moc będzie z tobą. I samych udanych działań!!!
Pozdro
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- RafaelloW007
- Forum Master
no faktyczie troszke dajesz dajesz Fredi88, bo efekt końcowy napewno powali na kolana, z początku felgi mnie nie wzruszyły ale teraz nie moge się doczekać na foto po polerce będzie wkońcu w PL mk3 wyróżniające się z całej resztylukaszwidz3 pisze:no i troszkę $$
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
tomciup, dzieki wielkie
RafaelloW007, takie bylo zalozenie zeby zrobic cos innego. Co do efektu koncowego to nie mi to oceniac bo ja, tak jak pewnie kazdy, jestem slepo zapatrzony w swoje auto wiec mi sie i tak bedzie podobac heheh
RafaelloW007, takie bylo zalozenie zeby zrobic cos innego. Co do efektu koncowego to nie mi to oceniac bo ja, tak jak pewnie kazdy, jestem slepo zapatrzony w swoje auto wiec mi sie i tak bedzie podobac heheh
- Bolekrsko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zajebisty kolor sam chcialem swojego przemalowac na żólty z mk4 bez metallica. no auto kosi
http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- asborsuk
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Golfik kozak, po prostu mega wypas!!!!!!! Fotele wypas, kolor też, normalnie wielki szacun za mase pracy włozonej w golfa.
Bardzo mi się podoba Twoje podejście do tematu:)
Bardzo mi się podoba Twoje podejście do tematu:)
Mk3 g60 viewtopic.php?f=88&t=362136 exxx
Mk4 vr5 forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=497984 exxx
Audi a8 4.2 v8 http://www.youtube.com/watch?v=i70YeVxnokU exxx
Mk3 R32 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=535850 in progressss
Mk4 vr5 forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=497984 exxx
Audi a8 4.2 v8 http://www.youtube.com/watch?v=i70YeVxnokU exxx
Mk3 R32 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=535850 in progressss
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
Tym razem mały gadżet do auta udało się kupić 2 prospekty Golfa VR6, jeden jest z 92 roku, drugi z 94. Myślę że fajny gadżet za szybę na zlot
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Fajny gadżet
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??