problem z wrzucaniem biegów Golf III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z wrzucaniem biegów Golf III
Witam,
Mam Golfa III 94 r. silnik ABU, mój problem polega na tym, iż na wyłączonym silniku biegi wchodzą ok bez żadnego oporu, natomiast jak zapalę silnik, to praktycznie nie da się wrzucić żadnego biegu ((
z góry dzieki za wszelką pomoc
Mam Golfa III 94 r. silnik ABU, mój problem polega na tym, iż na wyłączonym silniku biegi wchodzą ok bez żadnego oporu, natomiast jak zapalę silnik, to praktycznie nie da się wrzucić żadnego biegu ((
z góry dzieki za wszelką pomoc
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Znaczy to, że nie masz wciśniętego dobrze sprzęgła..
A jak masz wrzuconą 1-kę, wciśnięte sprzęgło i go przegazujesz to podjeżdża Ci do przodu samochód ??
Jeżeli tak to znaczy, że nie wysprzęgla Ci dobrze.
A jak masz wrzuconą 1-kę, wciśnięte sprzęgło i go przegazujesz to podjeżdża Ci do przodu samochód ??
Jeżeli tak to znaczy, że nie wysprzęgla Ci dobrze.
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A kiedy olej zmieniałeś w skrzyni biegów ??
Wogóle masz tam jeszcze olej ??
Wogóle masz tam jeszcze olej ??
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
cze, ja kupiłem tydzień temu sprzęgło(komplet) firmy valeo za 380 zł, plus robocizna 200 zł, pewnie mozna taniej kupić ale brałem to u mechanika który ma sklep przy warsztacie to opewnie troche ze mnie zdarł, pozdro , tez miałem przygody ze sprzegłem ale to juz naszczęście historia, mam nadzieje hehe