od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Moderator: G0 Karcio
- pawka508
- Gadatliwa bestia
green GT by Krzychu
Dzięki za PW ode mnie też poszło ;]
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
- pawka508
- Gadatliwa bestia
green GT by Krzychu
KrzychuGT,
Tak lukam i lukam i mam małe pytanie Będziesz coś kręcił z mocą czy coś nakręcone?? może nie doczytałem
Tak lukam i lukam i mam małe pytanie Będziesz coś kręcił z mocą czy coś nakręcone?? może nie doczytałem
green GT by Krzychu
Krzychu się zastanawia,nad VR6 turbo
Mój kibel R32 wsadzamy Vortecha=======>
jedni kupują coraz nowsze, a drudzy coraz starsze
SWAPY 6v, 8v, 10v, 12v, 16v, 20v 24v i inne cuda
green GT by Krzychu
Badyl, uspokój się....
pawka508, narazie nic nie robione...jeśli dobrze wyjde z $$$ to końcem marca może urodzi się jakiś wirus
pawka508, narazie nic nie robione...jeśli dobrze wyjde z $$$ to końcem marca może urodzi się jakiś wirus
- pawka508
- Gadatliwa bestia
green GT by Krzychu
Badyl,
Ostre koszta i na pewno nie dupowóz hehe ale by się pojeździło takim mruczkiem ;d;d
KrzychuGT,
No to powodzenia i działaj działaj bo wszystko co w aucie masz zrobione i to co przejrzałem to na wielki plus ;d;d po prostu kozak ;d;d
Ostre koszta i na pewno nie dupowóz hehe ale by się pojeździło takim mruczkiem ;d;d
KrzychuGT,
No to powodzenia i działaj działaj bo wszystko co w aucie masz zrobione i to co przejrzałem to na wielki plus ;d;d po prostu kozak ;d;d
green GT by Krzychu
ogólnie nie mam ciśnienia na podnoszenie mocy bo do codziennego dojazdu do pracy to 90 elegancko starcza...ale jednak trzeba to zrobić bo boje się, że pewien koleś mnie objedzie błękitnym "kredensem" w TD-ku
- kurczak_00
- Użytkownik
- Kontakt:
green GT by Krzychu
prezes ile dales za to cuś ?KrzychuGT pisze:sterownik centralnego zamka wraz z pilotem
green GT by Krzychu
KrzychuGT, czerwone AHU też się czai na Ciebie aby skilować zielone 1Z więc trzeba coś z tym zrobić . tak jak mówiłem, ja nie, to wbrew zasadom fair play - po prostu niehumanitarne
green GT by Krzychu
...tak zakopcić przeciwnika...pelton pisze:po prostu niehumanitarne
a niech się Darek czai...mój diesel nie jest do ścigania tylko do oszczędnego przemieszczania się z pkt A do B
- pawka508
- Gadatliwa bestia
green GT by Krzychu
KrzychuGT,
jak wsadzisz 216 i program zrobisz to uwierz mi ale przy ekonomicznej jeździe mniej spali no ale jak już przyciśniesz to wleje ile trzeba hehe i nie stanie się bardziej awaryjny ;] u mnie już jakieś 500 000 nalatane i daje rade ;] ...zobaczymy po sofcie co się będzie działo hehe ;]
jak wsadzisz 216 i program zrobisz to uwierz mi ale przy ekonomicznej jeździe mniej spali no ale jak już przyciśniesz to wleje ile trzeba hehe i nie stanie się bardziej awaryjny ;] u mnie już jakieś 500 000 nalatane i daje rade ;] ...zobaczymy po sofcie co się będzie działo hehe ;]
- luki07
- _
- Kontakt:
Re: green GT by Krzychu
dokladnie, im wolniej jedziesz tym dluzej na Ciebie patrzaKrzychuGT pisze:...mój diesel nie jest do ścigania tylko do oszczędnego przemieszczania się z pkt A do B
green GT by Krzychu
z ciekawostek...sterownik centralnego ogarnięty...zamykanie, domykanie i mrugnięcie kierunkami bangla
trzeba upychać powolutku graty do auta i myśleć o kręceniu gwintem...w dół ofkors bo Żmigród i Rothen już tuż tuż...
masakra nie moge się doczekać widoku goofiego na prosiakach
trzeba upychać powolutku graty do auta i myśleć o kręceniu gwintem...w dół ofkors bo Żmigród i Rothen już tuż tuż...
masakra nie moge się doczekać widoku goofiego na prosiakach