Byłem.Diagnosta powiedział,że światła są zajebiaszczeslawko333 pisze:byles na ustawieniach swiatelek?
Nawet nie musiał dużo kręcić,bo wczoraj wieczorem byłem pod Lidlem i wstępnie ustawiłem
Moderator: G0 Karcio
Byłem.Diagnosta powiedział,że światła są zajebiaszczeslawko333 pisze:byles na ustawieniach swiatelek?
Inny diagnosta kiedyś na przeglądzie powiedział-zakładaj soczewki skoro źle Ci lampy świecą,natomiast ten wczoraj mówi:kristof91 pisze:Ale ten diagnosta to chyba znajomy co?
Eeee tam...już znalazłem Hellenkimarcinas1983 pisze: napisz do nich... http://odjazdowenaklejki.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeszcze trochę i będzie jeździł na dziewczyny Twoim BandzioremMichał_1977 pisze:Jedzie z koksem chłopczysko
warte tych pieniędzy?? Czy nadaje się to też do klimatyzacji ( na alledrogo wyczytałem, że tak)?? Bo u mnie zaczyna specyficznie pachnieć z nawiewów .Michał_1977 pisze:do auta została wpuszczona tzw."bomba",czyli środek do odgrzybiania nawiewu.Teraz wydobywa się z niego ładny zapaszek,a nie jakąś stęchlizna i inne cuda...
damian_piaski pisze:na metalikach lepiej by się prezentował
Tak też się stało.slawko333 pisze:srebrny metalik
A po cholerę mi,jak nie mam "zenona"?kret077744 pisze:ze spryskami w zderzak lepiej nie ingeruj(szkoda go), pomyśl o wysuwanych w grillu
Tak,przede wszystkim do klimy.Warte tych pieniędzy,bo już mi z nawiewów nie capimarcinas1983 pisze:warte tych pieniędzy?? Czy nadaje się to też do klimatyzacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 78 gości