Ok zobaczymy jak to będzie może też coś pomaluje ale najpierw muszę zrobić jedna bo ni ma światłocienia i to nie wina żarówek. Powiedz mi jeszcze jak to później poskładać tzn jakiego kleju używać czy silikonu.lolo_golf pisze:To znaczy ori szkieł nowych nie kupisz, bo nie występowały jako część w Etce. Jedynie jak ktoś rozkleił lampe - ja tak teraz kupiłem.czajaa22 pisze:hmm to nie taka prosta sprawa z tymi lampionami widzę. Jak poznać ori szkła bo jest pełno kopii czy ona są do dupy? Jak później sklejać jakiego kleju używałeś?
Albo kupić dwie zwykle ori lampy z pourywanymi uchwytami tylko żeby miały ładne szkła(koło 30-50zł szt) i wydobyć z nich szkła kompletnie niszcząc obudowe( bo inaczej sie nie da). Ja tak robiłem malując lampy te co miałem do tej pory.
[GOLF MK4] USA OEM+ by lolo.../ PROJEKT ZAKOŃCZONY
Moderator: G0 Karcio
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [GOLF MK4] 25th USA by lolo.../ Smoked Xenon...
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[GOLF MK4] 25th USA by lolo.../ Smoked Xenon...
Z polecenia forumowego fachowca od lamp czyli kris-krzysztof skleiłem je za pomocą:
Jest jak silikon po zaschnięciu. Guma taka. Tylko długo schnie bo koło 3 dni( tak na zero) ale to raczej nie problem. Koszt 10zł.
Zawsze kleiłem klejem do szyb, ale potem lampy są nie do rozklejenia wiec chyba to bedzie lepsze.
Jest jak silikon po zaschnięciu. Guma taka. Tylko długo schnie bo koło 3 dni( tak na zero) ale to raczej nie problem. Koszt 10zł.
Zawsze kleiłem klejem do szyb, ale potem lampy są nie do rozklejenia wiec chyba to bedzie lepsze.
świetny wygląd w 2010r - co to za felgi?
[b]mkron[/b]
VW Golf Variant
T[color=#FF0000]DI[/color] 1,9 130KM
VW Golf Variant
T[color=#FF0000]DI[/color] 1,9 130KM
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
ja u siebie kleilem silikonem do klejenia akwarium czarny z tego co pamietam to do 180 stopni
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ściągaj tą rejestrację
fajnie wyszło czekam na spotkanie bliźniaków
fajnie wyszło czekam na spotkanie bliźniaków
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Rozumiem,że to tylko "szantrapa" sprysku?...lolo_golf pisze:Powiedzmy że xen full legal
Dobra robota,oczka ma teraz piękne.Moje gratulacje
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Michał_1977, Tak na razie zaślepki same - z czasem może zrobię te spryski choć nie wiem bo nie podobają mi sie
A co tu jest do podobania przecież wszystko schowane jest, a zaślepki i tak już maszlolo_golf pisze:Michał_1977, Tak na razie zaślepki same - z czasem może zrobię te spryski choć nie wiem bo nie podobają mi sie
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
to jak teraz bedziesz regulowal wysokosc swiatel? w ori xenonie jest tylko pokretlo do regulacji jasnosci podswietlenia
deski rozdzielczej ( takie jak pokazales na zdjeciu ) ale Ty przeciez nie masz ori instalacji...jak to rozwiazales?
deski rozdzielczej ( takie jak pokazales na zdjeciu ) ale Ty przeciez nie masz ori instalacji...jak to rozwiazales?
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583