MK5 gti+ vs Bentley Continental GT
Re: MK5 gti+ vs Bentley Continental GT
zawsze znajdzie się paru uczonych co katalogi z danymi fabrycznymi znają na pamięć i od razu stwierdzenie że nie możliwe że przeciwnik się nie ścigał itp podobnie jak to niektórzy co przegrywają wyścig a to że bieg nie wszedł a to że na ręcznym jechali albo stary filtr powietrza itp Więcej luzu 250km i 350Nm DSG to już musi fajnie jechać tak więc chwila nieuwagi przeciwnika i ma problemy przy niskich prędkościach do tych 200kmh a rekieta z niego nie była to nie modzone GTR albo 911 turbo
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
bvw08, to sądzisz, ze pan w bentleyu na samym starcie stał z zapietym trybem S i walil z launch control?? pewnie zobaczyl po pewnym czasie, ze golfik ladnie sie zbiera i mu depnal lecz zanim go doszedl to troche mu zajelo - ze wzgledu, ze golf byl daleko z przodu...
Dawaj w niedziele na della z masakrąMajiic pisze:Jakos tam jedzie, nie ma rewelacji
Był MK2 GT RP swap 16V PL jest VA GT a w tyrce T5 AXB
kurrrrrr ja też z GD ,ja chcę morze farciażMajiic pisze:NIe ma mnie, jestem nad morzem ;P
Był MK2 GT RP swap 16V PL jest VA GT a w tyrce T5 AXB
Brawo Miałem się nie odzywać w tej "farsie" ale nie wytrzymałem. Panowie, Majiic nie ściemnia. Ma szacun na forum za kille, poza tym jaki by miał w tym interes by robić nas w hu**. Też kiedyś bym myślałem tak jak wy, dopóki nie zobaczyłem jak Golf V GTi "Edition 30" goni w Krakowie Impreze WRX STI i Lancera X które miały 4XX KM. Przeczytajcie jeszcze raz posta nr 1. Facet z Bentleya zaspał to po pierwsze, a po drugie wszystkie te "pseudo potwory", jadą jak się "rozbujają". Przy większych prędkościach objechałby golfa, ale w niższych miał chyba problem....bvw08 pisze:zawsze znajdzie się paru uczonych co katalogi z danymi fabrycznymi znają na pamięć i od razu stwierdzenie że nie możliwe że przeciwnik się nie ścigał itp podobnie jak to niektórzy co przegrywają wyścig a to że bieg nie wszedł a to że na ręcznym jechali albo stary filtr powietrza itp Więcej luzu 250km i 350Nm DSG to już musi fajnie jechać tak więc chwila nieuwagi przeciwnika i ma problemy przy niskich prędkościach do tych 200kmh a rekieta z niego nie była to nie modzone GTR albo 911 turbo
Tyle w temacie, Majiic gratki że poseł teraz nie śpi spokojnie tylko zastanawia się czemu miał problem z "autem dla ludu"
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
Piaseczeq, powiedz mi ile to jest dla Ciebie ''wyższa predkosc'' ? Skoro do 180 bentley był z tyłu , a z rolki 180-220 jechali rowno . Moze 240-250 km/h bo wtedy golf mial by v max a bentley by sie jeszcze rozpędzał dalej .
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Oj może Bentley na gazie przykręconym jechał
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Majiic, ty to masz fuksa Zawsze jakiś polityk za kółkiem Bentleya się znajdzie, a to jakieś audi albo co innego Gdzie ty jeździsz że takie auta spotykasz
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
- Majiic
- Czerwona Strzala
- Kontakt:
Takie auta same mnie trafiajaKontrust pisze:Majiic, ty to masz fuksa Zawsze jakiś polityk za kółkiem Bentleya się znajdzie, a to jakieś audi albo co innego Gdzie ty jeździsz że takie auta spotykasz
No przy takiej mocy... 255 KM to sporo jak na takie auto To się już nie dziwię dlaczego masz takie fajne Kille A tak właściwie to z Łodzi jesteś ? Bo Cię na ulicach nie widujęMajiic pisze:Takie auta same mnie trafiajaKontrust pisze:Majiic, ty to masz fuksa Zawsze jakiś polityk za kółkiem Bentleya się znajdzie, a to jakieś audi albo co innego Gdzie ty jeździsz że takie auta spotykasz
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter