Cześć , zmierzyłem ostatnio napięcie na akku i lekkie zdziwienie 17 V , poczytałem trochę i prawdo podobnie uszkodzony mam regulator napięcia , natomiast mam pytanie dotyczące jego położenia ? w którym miejscu się znajduję i jak z wymianą tego ustrojstwa ?
Silnik 2.0 Ady .
Pozdrawiam
17V na instalacji
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
17V na instalacji
na alternatorzepedros pisze:w którym miejscu się znajduję
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
17V na instalacji
Jakby takie info nie wystarczyło to niżej fotki regulatora,grg474 pisze: pedros napisał(a):w którym miejscu się znajduję
na alternatorze
- Edition's
- Mały gagatek
- Kontakt:
17V na instalacji
Sprawdź napięcie jeszcze raz tylko innym miernikiem. Też tak miałem i okazało się że w mierniku była słaba bateria i źle pokazywał.
Re: 17V na instalacji
Rzeczywiście okazało się że bateria w mierniku padnięta ! Dzięki i Pozdrawiam !Edition's pisze:Sprawdź napięcie jeszcze raz tylko innym miernikiem. Też tak miałem i okazało się że w mierniku była słaba bateria i źle pokazywał.