Temat ważny ekonomiczna jazda

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

pajakgdynia
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: pajakgdynia » sob cze 03, 2006 15:47

dziechu, mówisz o Rosji, czy o Indiach? Bo w Europie to chyba nie ma tak nigdzie..
Ba, nawet widziałem jak z DRUGIEGO pasa gościu wyszedł z samochodu i chyba zapytał się, czy nie pomóc! Nigdy chyba nie zrozumię Dunów, Polaków już od dawna się nawet nie staram..
A tak swoją drogą.. Widziałem kiedyś wypadek. Pan "uprzejmy" zjechał drugiemu na pobocze. Gościu na trzeciego poszedł na czołówkę (barierka..). Średnia odcinka 110 (E77 za Gdańskiem). Bez komentarza.
Ekonomia jazdy zaczyna się za granicą. Przed jest tylko ciężka walka o przetrwanie. A ja mam to głęboko i swoimi 40kW będę dalej klekotał spokojnie koło 90-100..

Awatar użytkownika
dziechu
Forum Master
Forum Master
Auto: Golf III, Touran I 2.0 FSI
Silnik: 1Z

Post autor: dziechu » sob cze 03, 2006 17:18

Ani o Rosji ani o Indiach, ale o miastach poludniowych Wloch. Zreszta we Wloszech wiekszosc aut nawet calkiem nowych jest poobijana i nikt sie tam tym nie przejmuje. Jak masz zaparkowane auto pomiedzy dwoma innymi i 20cm. od kazdego, to nie wyjedziesz nie przesuwajac innych. Jak na skrzyzowaniu zaswieci zielone, wszyscy ruszaja nie patrzac czy ten przed tez juz ruszyl:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”