Tuba do golfa 6
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Tuba do golfa 6
Witam, jestem posiadaczem golfa 6 highline z 2008r i moje pytanie brzmi: da rade podlaczyc do tego auta jakakolwiek tube bez zmiany radia? Jesli tak, to jaki polecacie wzmacniacz oraz sama tube? Wedlug mnie seryjne glosniki maja bardzo dobra jakosc dlatego pytam o sama tube. Zaczynam dopiero zabawe z tym wszystkim dlatego prosze o wyrozumialosc i jakies konkretne porady. z gory bardzo dziekuje:)
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Tuba do golfa 6
siemka
ja osobiscie podlaczylem pod RCD 310 wzmaca jbl'a gto 6000 oraz skrzynke jbl'a gto 1204bp i musze przyznac ze gra super ;p
ja osobiscie podlaczylem pod RCD 310 wzmaca jbl'a gto 6000 oraz skrzynke jbl'a gto 1204bp i musze przyznac ze gra super ;p
-
- Forum Master
- Kontakt:
Tuba do golfa 6
Jak zaczynasz to poczytaj coś na temat CA i połapiesz, że tuba w aucie by ci się może nie zmieściła, obudowa walcowata jest do a najlepsze rozwiązanie na poprawę basu w aucie to skrzynia (zamknięta lub z bass reflex) + wzmacniacz, który jak najbardziej da się podpiąć...
Tuba do golfa 6
Kamil, podlaczales sam to wszystko, czy w jakims serwisie? Jesli w serwisie to jaka jest mniej wiecej cena?
bogib jaka skrzynie polecasz ze wzmacniaczem w cenie do 1500zl?
Tuba do golfa 6
Luisss, A powiedz jaką muzyke słuchasz Czy ma być do łomotania czy do grania jakościowego
Tuba do golfa 6
wlasnie muzyka zroznicowana.. na ogol slucham hip hopu, dubstepy, hardstyle, hardcore, house - praktycznie wszystko co wpadnie mi w ucho, nie zaleznie od gatunku. No ale rock itp odpada raczej. Chcialbym, zeby to nie harczalo wszystko, jak np leci hh, zeby slowa bylyl czyste, bass tez. w hardstyle tez, zeby to jakos konkretnie gralo. A z tego co zauwazylem, to seryjne glosniki graja wrecz idealnie, no ale jestem zwolennikiem dobrego bassu, dlatego chcialbym cos podpiac pod to, i mam juz nawet na to pieniadze. Tylko jesli mozecie, doradzcie mi co dokladnie, co jest dobre
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Re: Tuba do golfa 6
podlaczalem u znajomego w autryzowanym JBL'a za podlaczenie pod wszystkie glosniki z kablami, remotem, jakies tam filtry i inne duperele dalem 640 zl...Luisss pisze:Kamil, podlaczales sam to wszystko, czy w jakims serwisie? Jesli w serwisie to jaka jest mniej wiecej cena?
Re: Tuba do golfa 6
To troche uniwersalny głośnik powinien być na twoim miejscu szukał bym coś w stylu powerbass s-12 można kupić w rozsądnej cenie i pamietaj jak pod ten głosnik i do tego typu muzyki to obudowa zamknięta w granicach 30 l raczej bedziesz zadowolony z tego głośnika I wzmacniacz o moc ok 350 w rms żeby miał kontrole nad głośnikiem poprostu nie skręcaj wzmacniacza do końca i bedzie ok. Chodzi mi o takie coś http://allegro.pl/powerbass-s-124-300w- ... 46419.html" onclick="window.open(this.href);return false;Luisss pisze:wlasnie muzyka zroznicowana.. na ogol slucham hip hopu, dubstepy, hardstyle, hardcore, house - praktycznie wszystko co wpadnie mi w ucho, nie zaleznie od gatunku. No ale rock itp odpada raczej. Chcialbym, zeby to nie harczalo wszystko, jak np leci hh, zeby slowa bylyl czyste, bass tez. w hardstyle tez, zeby to jakos konkretnie gralo. A z tego co zauwazylem, to seryjne glosniki graja wrecz idealnie, no ale jestem zwolennikiem dobrego bassu, dlatego chcialbym cos podpiac pod to, i mam juz nawet na to pieniadze. Tylko jesli mozecie, doradzcie mi co dokladnie, co jest dobre
Tuba do golfa 6
Składać tzn ? Masz na aukcji głośnik z obudową Kupujesz wzmacniacz i kable, wszystko podpinasz i działa do wzmacniacza dostajesz instrukcje wszystko jest opisane A wrazie co mozesz pisać na forum
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Tuba do golfa 6
NIe no, 1500zł do wydania, a wy mu z PB S12 wylatujecie. Można chyba coś dużo wyższej klasy złożyć...
Tuba do golfa 6
Pewnie że można ale czy warto przy oryginalnej jednostce sterującej ? A pb jest oklepany spisuje sie w 90 % muzyki i pozatym on zaczyna zabawe z car audio wiec wydaje mi sie ze bedzie napewno zadowolony z ilości basu i jego brzmienia To była moja propozycja czekamy na inne
Tuba do golfa 6
a Ty kubus co bys proponowal? 1500zl, ale moze lepiej taniej kupic i reszte wydac na zamontowanie? czy samemu podlaczyc?
- kamill1991
- Gadatliwa bestia