pompa wspomagania
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
pompa wspomagania
Witam koledzy.
Mam pytanie czy podejdzie mi pompa wspomagania z mk3 1.8 90km GT do mk3 1.8 75km, proszę o pomoc i z góry dziękuje.
Mam pytanie czy podejdzie mi pompa wspomagania z mk3 1.8 90km GT do mk3 1.8 75km, proszę o pomoc i z góry dziękuje.
- juro
- Użytkownik
- Kontakt:
pompa wspomagania
Ja montowałem do 1,8 pompę z gti i nie było problemów, w 1,8 są dwa rodzaje pomp które różnią się tylko kierunkiem wejścia przewodu, ale to jest do zrobienia.
Re: pompa wspomagania
cihy_82 pisze:Witam koledzy.
Po co zakładasz 2 równoległe tematy o praktycznie tym samym problemie .. w jednym pytasz o wspomaganie , pompę itp ..a w 2 pytasz o to czy inna podejdzie...
Zerknij najpierw w 1 temat i sprawdź co napisałem ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
pompa wspomagania
Ten temat był pierwszy!
Założyłem drugi żeby się upewnić czy moje domysły są prawidłowe.
Założyłem drugi żeby się upewnić czy moje domysły są prawidłowe.
- Karcz3
- Very Important Driver
- Auto: Vw caddy mk1
- Silnik: 1.8
- Kontakt:
pompa wspomagania
ostatnio ciezko idzie skrecanie kierownica, momentami lekko i znowu ciezko, tak szarpie a za jakias chwile znowu ok. co to moze byc pasek raczej nie czy to pompa czy maglownica ma wine???stło sie to po tym jak wymienialem kocówki drazków i sworznie wachacza, czyzbym cos uszkodzil przez mocne skrecanie po zdjeciu koncówki drazka i wybyjaniu sworznia??
Vw golf 3 1.9tdi.-byl... vw caddy mk1 1.6d jest(rozłożony na czynniki pierwsze)-reanimacja
Karcz3 pisze:ostatnio ciezko idzie skrecanie kierownica, momentami lekko i znowu ciezko, tak szarpie a za jakias chwile znowu ok. co to moze byc pasek raczej nie czy to pompa czy maglownica ma wine???stło sie to po tym jak wymienialem kocówki drazków i sworznie wachacza, czyzbym cos uszkodzil przez mocne skrecanie po zdjeciu koncówki drazka i wybyjaniu sworznia??
1 - zobacz stan płynu od wspomagania
2 - pompa może się kończyć
3 - autko na podnośnik i zobaczyć czy magiel nie cieknie
pompa wspomagania
Emaaa wszystkim..
Dzis walneła mi pompa wspomagania jak i na wykończeniu jest również alternator. Dzwoniłem do koleszki który handluje częściami i mówi że jest altek i pompa ale od Skody Ocktawi, mówi że podejdą ale chcę mieć pewność . Pytanie czy podejdą te części ?
Dzis walneła mi pompa wspomagania jak i na wykończeniu jest również alternator. Dzwoniłem do koleszki który handluje częściami i mówi że jest altek i pompa ale od Skody Ocktawi, mówi że podejdą ale chcę mieć pewność . Pytanie czy podejdą te części ?
Moja czerwona strzała ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=222649&start=0
endru227 pisze:Emaaa wszystkim..
Do mk4 podejdą ... temat jest o MK3 więc nie wiem
pompa wspomagania
Już wiem, pompa wspomagania pasuje, co do altka to jeszcze nie rozwiązana kwestia.Dalsze info później.Haki pisze:temat jest o MK3 więc nie wiem
Moja czerwona strzała ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=222649&start=0
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
pompa wspomagania
to sie z reg zapoznaj a póxniej zakładajcihy_82 pisze:Założyłem drugi żeby się upewnić czy moje domysły są prawidłowe.
kuknij tutaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=166565" onclick="window.open(this.href);return false;endru227 pisze:również alternator