[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
ty tam alu zakładaj, a nie z blaszką kombinujesz wpadacie z truckmanem na polerkę jego variata w maju ?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Spoko szczep, Wszystko wyladowalo by w aucie w najblizszym czasie bo lakiernik mial wolny termin od poniedzialku, gdzie ogarnal by co trzeba, ale niestety nie pasuje mi czasowo i przez prace, dlatego musze cierpliwie poczekac
Narazie wiem, ze truckman poluje na opony na przod 215/35/18 i nawet jutro jedziemy szukac czegos na gielde w Poznaniu, wiec na polerke pewnie przyjdzie i czas, ale troszke pozniej. Jednak z przyjemnoscia wpadniemy
truckman, listwa bedzie i basta z tego wzgledu, ze napewno 15 lat temu kiedy jakis projektant rysowal Golfa IV nie wymyslil jakiejs szpetnej wneki tylko gladka listwe, a dopiero pozniej przez normy i wymogi ja stworzono. A z tym podwojnym dnem bez obaw. Pare listewek, troche materialu i sie cos wykombinuje Bedzie jak ori
Dzieki KrL i wzajemnie!
Narazie wiem, ze truckman poluje na opony na przod 215/35/18 i nawet jutro jedziemy szukac czegos na gielde w Poznaniu, wiec na polerke pewnie przyjdzie i czas, ale troszke pozniej. Jednak z przyjemnoscia wpadniemy
truckman, listwa bedzie i basta z tego wzgledu, ze napewno 15 lat temu kiedy jakis projektant rysowal Golfa IV nie wymyslil jakiejs szpetnej wneki tylko gladka listwe, a dopiero pozniej przez normy i wymogi ja stworzono. A z tym podwojnym dnem bez obaw. Pare listewek, troche materialu i sie cos wykombinuje Bedzie jak ori
Dzieki KrL i wzajemnie!
Nawet upolowałemNarazie wiem, ze truckman poluje na opony na przod 215/35/18 i nawet jutro jedziemy szukac czegos na gielde w Poznaniu, wiec na polerke pewnie przyjdzie i czas, ale troszke pozniej. Jednak z przyjemnoscia wpadniemy
szczep, co do polerki to wszystko kwestia dopieszczenia całości auta, jeśli kwiecień/maj będzie zrobione to prawdopodobnie wpadniemy do szczecina, ale wiadomo chodzi o kasę, jest jeszcze dużo do zrobienia w golfie
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Cisza to i tu sie pochwale Jako, ze znalazlo sie troche czasu, a mianowicie 2 tygodnie, autko w tym czasie wyladowalo u lakiernika na malowanie zderzakow z nowymi dokladkami, gladzenie listwy i poprawki tu i owdzie. Wolne niestety dobiega juz konca, wiec pokaze co tam przez ten czas wyszlo.
Takie tam "polowiczne" pogladowe foto. Tablica jeszcze w zderzaku, zeby poki co nikt sie nie czepial, felg zalozone tylko do przymiarki "na sztuke", no i przed kluczowa zabawa, czyli "kreceniem". Poki co przod skrecony, probnie z jeszcze zapasem 2cm., natomiast tyl nie ruszany wogole po zimie z racji tego, ze i tak wyleca cale podkladki i nie bylo sensu robic sobie podwojnej roboty.
Takie tam "polowiczne" pogladowe foto. Tablica jeszcze w zderzaku, zeby poki co nikt sie nie czepial, felg zalozone tylko do przymiarki "na sztuke", no i przed kluczowa zabawa, czyli "kreceniem". Poki co przod skrecony, probnie z jeszcze zapasem 2cm., natomiast tyl nie ruszany wogole po zimie z racji tego, ze i tak wyleca cale podkladki i nie bylo sensu robic sobie podwojnej roboty.
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (SPY FOTO)
sagano88, jak dla mnie na tych felach kozak , tylko dekielki zaloz i bedzie malina
sagano88, siedzi miodnie rewelka gratki
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki gingers99 i synec ! Narazie jak pisalem byla to tylko przymiarka, chociaz zimowki juz wyczyszczone i schowane, ale do pelni jeszcze trzeba wlasnie pokrecic gwintem, z tylu wywalic regulacje, zeby zejsc jeszcze nizej. Potem kosmetyka jak dekielki, moze pelen poler felg, odswiezenie zaciskow, itp., itd... Oj dlugie bedzie to "przedwiosnie"
sagano88, i tak już ładnie siedzi. Kurde ja też swojego tarpana muszę posadzić. Jakby ktoś widział fajnego gwinta to dajcie znać
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
Adrian, jest grubo, tak jak było zapowiedziane Felga robi robotę Wpadaj na spota, żeby sie pochwalić nim
Tej wuja, tą blachę to wyżej bo wlot w dokładce zasłaniasz
Kurde jednak profil 40 robi swoje, nie zaglebisz, a jest fajnie...
Kurde jednak profil 40 robi swoje, nie zaglebisz, a jest fajnie...
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Jeszcze raz Danke Panowie
synec ja kupilem uzywke TA, ktora wygladala jak nowa od dziadka co sprowadzil na tym Octavie z Niemiec i "odpukac" nie narzekam na ten Gwint do dzis. Po zimie ze spokojem krecilem sobie rekoma, nakretkami z przodu, a nic nie bylo zabezpieczane tylko odkryte. Czekam, az tez Ci sie trafi i bedzie bajka bo widzialem, ze ladnie sie zbroisz
Chlopak1988 kto gdzies dawal na zapowiedzi? Bo ja nie Nie ma sie czym chwalic, ale wpadne na spota z przyjemnoscia jak tylko wszystko ogarne.
truckman, sie o wlot nie martw. Ja tam FMICA, ICKA czy jakiegos KOMPRESORA nie mam takze luzik
Powaznie to niedlugo bedzie wszystko widac w calej okazalosci jak tylko ogarnie sie co w planach.
Pozdro!
synec ja kupilem uzywke TA, ktora wygladala jak nowa od dziadka co sprowadzil na tym Octavie z Niemiec i "odpukac" nie narzekam na ten Gwint do dzis. Po zimie ze spokojem krecilem sobie rekoma, nakretkami z przodu, a nic nie bylo zabezpieczane tylko odkryte. Czekam, az tez Ci sie trafi i bedzie bajka bo widzialem, ze ladnie sie zbroisz
Chlopak1988 kto gdzies dawal na zapowiedzi? Bo ja nie Nie ma sie czym chwalic, ale wpadne na spota z przyjemnoscia jak tylko wszystko ogarne.
truckman, sie o wlot nie martw. Ja tam FMICA, ICKA czy jakiegos KOMPRESORA nie mam takze luzik
Powaznie to niedlugo bedzie wszystko widac w calej okazalosci jak tylko ogarnie sie co w planach.
Pozdro!
sagano88, chodziło mi że przysłaniasz wlot w dokładce który ładnie ją eksponuje, a taki rarytas jak ori dokładka jahre warto prezentować, myśląłem zeby bardziej na zderzak wrzucić tą rejestrację, tzn na kratkę w zderzaku
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman, spoko, wiem Narazie jest tak zebym mogl ja wyjac. Kupi sie druga kratke na zmiane i wtedy bedzie jak trza