GTI TDI .by SEBASTIAN213nowe fotki na 2012 na 48str.
Moderator: G0 Karcio
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
GTI TDI-ZŁOTO.RECARO.18C.HERTZ.NOWE FOTY
dzisiaj ogarnąłem audio...więc wszystko gra...jeszcze tylko jeden wzmak został na głośniki przednie.aby były odseparowane od je od radia....
to zostaje nam czekanie na zderzak...i jak to wygląda...
to zostaje nam czekanie na zderzak...i jak to wygląda...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
GTI TDI-ZŁOTO.
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
new rims --> BACK TO THE BLACK
GTI TDI-ZŁOTO.
Gra napewno tak jak powinno
bo sprzecik lipny nie jest
bo sprzecik lipny nie jest
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383
I ♥ my VW
I ♥ my VW
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
GTI TDI-ZŁOTO.
toper, dzięki dzięki...trochę się zagubiłem i zapomniałem powsadzać nowe fotki...dzięki toper..
karol_VW, gra sympatycznie.ale jeszcze muszę zrobić głośniki w bokach....
oskaxlle, sprzęcik jest dopasowany dosyć dobrze...jeszcze tylko mała regulacja i wstawienie trzeciego wzmaka...
pelton, dzięki dzięki.na pewno okazja będzie...
dzięki chłopaki za dobre słowo...może kiedyś będzie okazja aby pogawędzić i coś ...pozdro...
ja wrócę z roboty to wcisnę nowe foty (robione przez kolegę topera) jak to tera wszystko wygląda na nowy sezon 2011...i coś pomyślimy jeszcze....
karol_VW, gra sympatycznie.ale jeszcze muszę zrobić głośniki w bokach....
oskaxlle, sprzęcik jest dopasowany dosyć dobrze...jeszcze tylko mała regulacja i wstawienie trzeciego wzmaka...
pelton, dzięki dzięki.na pewno okazja będzie...
dzięki chłopaki za dobre słowo...może kiedyś będzie okazja aby pogawędzić i coś ...pozdro...
ja wrócę z roboty to wcisnę nowe foty (robione przez kolegę topera) jak to tera wszystko wygląda na nowy sezon 2011...i coś pomyślimy jeszcze....
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
GTI TDI-ZŁOTO.FOTY NA NOWY SEZON s.27 zapraszam
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
fajnie fajnie
ta zabudowa audio robi niezłe wrażenie i setup letni widzę już zawitał u mnie trochę wcześniej bo tydzień temu
Powodzenia w dalszych modach
Pozdro
ta zabudowa audio robi niezłe wrażenie i setup letni widzę już zawitał u mnie trochę wcześniej bo tydzień temu
Powodzenia w dalszych modach
Pozdro
cale auto piekne audio równiez a jak mi jeszcze powiesz ze sam je wykonales i zabudowales to klaniam sie nisko za projekt
ahh..
piekne masz to autko
piekne masz to autko
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383
I ♥ my VW
I ♥ my VW
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
Ad4m3k, ciesze się że zabudowa się podoba...widzę że nie jestem sam,jeśli chodzi o setup letni...
michao18, dzięki kolego za dobre słowo...cała zabudowa została wykonana prze zemnie.i by dużo o tym pisać... jak się kiedyś spotkamy przy to ci wytłumaczę...dzięki...
oskaxlle, dzięki dzięki...twoje też robi robotę...
wczoraj byłem w piwnicy i wyjąłem na światło dzienne mate dachową...i ja trochę wyprostowałem...
Panie i panowie...mam taki problem...wiecie gdzie można dostać Stickers Bomb.bo poszukuję...prosił bym o pomoc...
michao18, dzięki kolego za dobre słowo...cała zabudowa została wykonana prze zemnie.i by dużo o tym pisać... jak się kiedyś spotkamy przy to ci wytłumaczę...dzięki...
oskaxlle, dzięki dzięki...twoje też robi robotę...
wczoraj byłem w piwnicy i wyjąłem na światło dzienne mate dachową...i ja trochę wyprostowałem...
Panie i panowie...mam taki problem...wiecie gdzie można dostać Stickers Bomb.bo poszukuję...prosił bym o pomoc...
np. tuuuu http://odjazdowenaklejki.pl/index.php?m ... 98688a6d6e" onclick="window.open(this.href);return false;sebastian213 pisze:wiecie gdzie można dostać Stickers Bomb
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
pelton, właśnie widziałem to.a jakieś inne....
sebastian213, opcja szukaj parzy w klawisze
http://allegro.pl/folia-naklejki-fox-al ... 15779.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/folia-naklejki-fox-al ... 15779.html" onclick="window.open(this.href);return false;