VW PASSAT kombi by M4N14K [B5] AFN+, RECARO,...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passatti Volkswageon by M4N14K [B5]
aktualizacja na 1str.
trochę się działo, przygotowania do sezonu na reszcie idą pełną parą, aż sam jestem zadowolony co nie zawsze mi się zdarza
więc tak:
-wielowahacz wymieniony,
-sprężynki -30mm na miejscu
-amorki tył new
-oponki na kołach
-a koła na aucie
-dodatkowo dekory w szczotkowanym alu
-światła tył pseudo USA
tak to wygląda (niestety tylko komórką i przy brudnym aucie, w przyszłości będą lepsze):
plany na przyszłość:
-jakieś kapselki w te piękne felgi ("felgusie piękniusie")
-coś się jeszcze wymyśli
-a dodatkowo umyć i odkurzyć auto
-może jakieś woskowanie
trochę się działo, przygotowania do sezonu na reszcie idą pełną parą, aż sam jestem zadowolony co nie zawsze mi się zdarza
więc tak:
-wielowahacz wymieniony,
-sprężynki -30mm na miejscu
-amorki tył new
-oponki na kołach
-a koła na aucie
-dodatkowo dekory w szczotkowanym alu
-światła tył pseudo USA
tak to wygląda (niestety tylko komórką i przy brudnym aucie, w przyszłości będą lepsze):
plany na przyszłość:
-jakieś kapselki w te piękne felgi ("felgusie piękniusie")
-coś się jeszcze wymyśli
-a dodatkowo umyć i odkurzyć auto
-może jakieś woskowanie
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
M4N14K jest bajera
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
właśnie zapomniałem dodać:
wielkie podziękowania dla SAGIego
(chyba będę to pisał po każdych modach)
wielkie podziękowania dla SAGIego
(chyba będę to pisał po każdych modach)
reszta też będzie?M4N14K pisze:datkowo dekory w szczotkowanym alu
ledman, na razie tylko na tunelu środkowym, te na drzwiach są w czarnym karbonie i póki co tak zostanie, może w przyszłości się dołoży i na drzwi
a zapomniałem wspomnieć że w końcu mam podświetlenie nawiewów
a zapomniałem wspomnieć że w końcu mam podświetlenie nawiewów
no proszę, czyli noże kuchenne poszły w ruchM4N14K pisze:a zapomniałem wspomnieć że w końcu mam podświetlenie nawiewów
- elpiotrek
- Forum Master
dobrze wygląda na tych kółkach i widać ze sprężynki siedzą rzeczywiście brakuje dekli, ale poszukaj na stronkach sklepów, które sprzedają akcesoria do felg skręcanych...
a co do sprzątania, o którym pisałeś wyżej - to prawda - należy sie:D
pozdr!
a co do sprzątania, o którym pisałeś wyżej - to prawda - należy sie:D
pozdr!
nie bac taki skromny,na spocie zrobiles furrore i nawet nikt nie zauwazyl ze jest troszke przybrudzony a jeszcze chcialem dodac ze wyglada wysmienicie na koleczkach,brawo za odwageM4N14K pisze:tak to wygląda (niestety tylko komórką i przy brudnym aucie, w przyszłości będą lepsze):
no, to pojechałeś teraz z tematem konkretnie aż mnie trochę zamurowało, nie spodziewałem się takiego efektu Jest godnie wielkie gratki.
Jak będę jechać na mazury na majówkę, to zadzwonię, koniecznie dajesz karniaka I Ty chciałem fynf cylinda spróbować, to będziesz miał okazję z moim gruzie się karnąć.
Dobra, posłodziłem, to teraz do konkretów - na GLEBĘ gnoja, bo jest koza... tak ze dwa centymetry w dół, i powinno być git
Jak będę jechać na mazury na majówkę, to zadzwonię, koniecznie dajesz karniaka I Ty chciałem fynf cylinda spróbować, to będziesz miał okazję z moim gruzie się karnąć.
Dobra, posłodziłem, to teraz do konkretów - na GLEBĘ gnoja, bo jest koza... tak ze dwa centymetry w dół, i powinno być git
Wheel gap is like a vagina, the more fingers you get in the worse it is.
Biała kfatra http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=470612
Biała kfatra http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=470612
kozak czy koza... i tak wyszło super! Dobra robota Man
MK3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4712932" onclick="window.open(this.href);return false;
M4N14K, jest GODNIE!!! Wydawalo mi sie ze jak ruszalem w piatek po 21 z roboty z pod media to zasuwales w strone kurczakowni Felunie az blyszczaly w swietle latarni Co do kapsli to pogadasz ze mna to sie cos ladnego zalatwi i do wnetrza i do felg
Moja szara gadzina :D
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
Wyszło dobrze wiadomo że jak by był jeszcze z 4 cm niżej to by była jeszcze lepiej
Wiedziałem że będzie dobrze na tym felunku bo po gdza śmiga jedna B5 na tym kole
W sprawie dekli uderz do kolegi Patryka gg 4650556 może dorobi ci
Wiedziałem że będzie dobrze na tym felunku bo po gdza śmiga jedna B5 na tym kole
W sprawie dekli uderz do kolegi Patryka gg 4650556 może dorobi ci
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
zrobiliśmy to śrubokrętamiledman pisze:no proszę, czyli noże kuchenne poszły w ruch
nie widzę innej opcji, sprzątanie, mycie i sesjaelpiotrek pisze:a co do sprzątania, o którym pisałeś wyżej - to prawda - należy sie:D
w pewnym wieku juz nie wypada mieć młodsze niż 18"manek271 pisze:brawo za odwage
nie da rady, ja bym chciał, ale rodzinka, a synka to już mi szkoda bo jest twardawospaykee pisze:na GLEBĘ gnoja, bo jest koza...
spasibamatwol2 pisze: i tak wyszło super!
odwiedz nas na Matarni a sie na pewno odezwęAeternus pisze: Co do kapsli to pogadasz ze mna
myślę że Ty to akurat mnie rozumiesz że nie może być niżej na co dzieńMagnez pisze: jak by był jeszcze z 4 cm niżej to by była jeszcze lepiej