VW POLO 6N 1,4
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
VW POLO 6N 1,4
dzisiaj stałeś obok mnie na rozpoczęciu sezonu
spoko poluffka lampki z tyłu tylko mi nie leżą ;d
spoko poluffka lampki z tyłu tylko mi nie leżą ;d
- binekbnk
- Grupa Podlasie
- Kontakt:
VW POLO 6N 1,4
Czarny Akryl + Lakier Bezbarwny + Pistolet
Do bezbarwnego dodajesz po trochu czarnego i sprawdzasz na czymś jak mocno maluje na czarno, można uzyskać naprawdę dobry efekt.
Do bezbarwnego dodajesz po trochu czarnego i sprawdzasz na czymś jak mocno maluje na czarno, można uzyskać naprawdę dobry efekt.
- binekbnk
- Grupa Podlasie
- Kontakt:
Re: VW POLO 6N 1,4
Jak się ładnie zrobi to nie wygląda to źle...maksio200 pisze:binekbnk, Ale ten kto się trochę zna to widać że to jest chałupnicza robota...
VW POLO 6N 1,4
tylko z takich jasnych długo trzeba przyciemniać żeby coś wyszło a i tak już mi przetrzęśli samochód jakiś czas temu i powymieniali co im się nie podoba
VW POLO 6N 1,4
dlatego na jego miejscu poszedłbym inna nie utartą sciezka.. ;]maksio200 pisze:myrio, Pierwsza sprawa to musisz zakupić oryginalny przedni zderzak, lusterka i grill nie ten błyszczący. Potem musisz kupić farbę żeby Ci ktoś pomalował to w kolor nadwozia. Następnie szukasz dymionych lampek tylnych oryginalnych, najlepiej z serii black magic(chociaż to może być trudne), przednie lampki dymisz samemu sposobem Mapeta. Dalej to szukasz zawieszenia całego, bo tak jak widziałem na fotkach i w realu to nie widze tego obniżenia nawet standardowego -40mm. Do zawiasu ładujesz kółeczka 8-9 cali szerokości i jesteś Number One Prosty przepis i za to robiący wrażenie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=376358" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi: KW/A8/S4
Audi: KW/A8/S4
- binekbnk
- Grupa Podlasie
- Kontakt:
- binekbnk
- Grupa Podlasie
- Kontakt: