Kolejny czarny US by simon180
Moderator: G0 Karcio
Czarnuch US by simon180
Dzięki wszystkim Prawdopodobnie polerowane zostają. Tylko, że czarne yły wystawione i się nie sprzedały...
Re: Czarnuch US by simon180
W temacie znów długa cisza a to nie znaczy, że nic się nie dzieje. W aucie od kiedy kupiłem nie było nic rudej w miejscach których widać. Ale w tym roku w zimę wyszło trochę z pod sierpa i padła decyzja wywalić wszystko co się da w poszukiwaniu rudej. Jak się okazało pod sierpami nie było wesoło. Trzeba było znaleźć odpowiedniego lakiernika i znalazłem Z tyłu tyły zaklepane ranty przez co blacha była fatalna trzeba było spawać nowe reperaturki i żeby zrobić trochę szerzej. Fachowiec wpadł na pomysł wspawać reperaturki z błotników z mk2. Wyszło to jak dla mnie super i jest coś oryginalnego. Sierpy i listwy GT zostały usunięte w ich miejsce przyszły listwy z CL w kolorze.Zaspawano kierunki w błotnikach bo jak US to US Do tego obudowa lusterek i ramki projektorów poszły w kolor. Zostały wzmocnione progi, zakonserwowana podłoga i nadkola. Fotki z prac:
Tylne błotniki
Progi
Konserwacja
Ramki, listwy
Błotniki przednie
Auto już praktycznie poskładane na sezon. Wskoczył gwint i wszystkie graty sezonowe graty. Auto musiało dużo niżej zejść na tym kole. Niestety pogoda fatalna i nie ma kiedy golfa umyć i zdjęć zrobić. Ale myślę w tym sezonie nie jest źle. Mi się bardzo podoba
Podziękowania dla użytkownika Fucker Jak by ktoś szukał porządnego lakiernika (blacharza) To mogę szczerze polecić tego użytkownika z grupy opolskiej. Widać serce włożone do pracy, cały czas mnie informował jak idą prace i robił aktualne zdjęcia.
Tylne błotniki
Progi
Konserwacja
Ramki, listwy
Błotniki przednie
Auto już praktycznie poskładane na sezon. Wskoczył gwint i wszystkie graty sezonowe graty. Auto musiało dużo niżej zejść na tym kole. Niestety pogoda fatalna i nie ma kiedy golfa umyć i zdjęć zrobić. Ale myślę w tym sezonie nie jest źle. Mi się bardzo podoba
Podziękowania dla użytkownika Fucker Jak by ktoś szukał porządnego lakiernika (blacharza) To mogę szczerze polecić tego użytkownika z grupy opolskiej. Widać serce włożone do pracy, cały czas mnie informował jak idą prace i robił aktualne zdjęcia.
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
Czarnuch US by simon180
pochwal się kto ci auto robił
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
Czarnuch US by simon180
malutki, Pisze pod koniec postu Fucker z Długomiłowic koło K-K.
W ten weekend może uda się zrobić foty auta i coś tu wrzucić.
W ten weekend może uda się zrobić foty auta i coś tu wrzucić.
Czarnuch US by simon180
Nie mam pytań
Aczkolwiek ja bym tu widział inną lampkę niż projektory, sam nie wiem, opatrzyły się?
VF
Przegrzebane z tymi Porschakami wszystkimi, dystanse kilometrowe, a fela i tak się chowa Moje wymarzone
Gratuluję tak czy siak
Aczkolwiek ja bym tu widział inną lampkę niż projektory, sam nie wiem, opatrzyły się?
VF
Przegrzebane z tymi Porschakami wszystkimi, dystanse kilometrowe, a fela i tak się chowa Moje wymarzone
Gratuluję tak czy siak
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Czarnuch US by simon180
miazgaaaaaa leży tak jak ma leżeć, koło oraz wszystkie inne detale po prostu j***ą po głowie mega kosa jest
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
Czarnuch US by simon180
simon180, świetnie całość wygląda, brawo-
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- RafaelloW007
- Forum Master
Czarnuch US by simon180
simon180, wygląda rewelacyjnie, jest kilka szczegółów o które można by sie przyczepić tj: skoro nadkola szersze to kółko powinno być szersze bo sie szpary porobiły, albo z przodu znaczek a z tyłu zaspawany ale ogółem fajnie Ci to wyszło
Czarnuch US by simon180
bam_bam, Dzięki. VF jest super z lampami na max smoked i soczewką. Tylko, że większość mk3 robione na US mają tak zrobione dlatego u mnie zostaje golf front. A inne lampy mi się nie podobają w golfie 3 może tylko h1 smoked. Ale zostaję przy projektorach.
POOREK, Zybi236, Bardzo dziękuję za miłe słowa
RafaelloW007, Koła już dawno były kupione a poszerzenie nie było w planie. Ale zdecydowałem się żeby przed sezonem jeszcze doprowadzić blacharkę do odpowiedniego stanu i tak wyszło. W planach jest jakieś szerokie koło ale w tym sezonie już raczej szans na to nie ma. W tym sezonie mogę się pokusić jedynie o dodatkowy dystans A z tyłu znaczek zaspawany nie z własnej woli niestety A przód mi się nie podoba bez znaczka dlatego na razie jest jak jest. I dzięki za podpowiedzi Trzeba dążyć do tego aby było jak najlepiej.
POOREK, Zybi236, Bardzo dziękuję za miłe słowa
RafaelloW007, Koła już dawno były kupione a poszerzenie nie było w planie. Ale zdecydowałem się żeby przed sezonem jeszcze doprowadzić blacharkę do odpowiedniego stanu i tak wyszło. W planach jest jakieś szerokie koło ale w tym sezonie już raczej szans na to nie ma. W tym sezonie mogę się pokusić jedynie o dodatkowy dystans A z tyłu znaczek zaspawany nie z własnej woli niestety A przód mi się nie podoba bez znaczka dlatego na razie jest jak jest. I dzięki za podpowiedzi Trzeba dążyć do tego aby było jak najlepiej.
Kolejny czarny US by simon180
miazga normalnie miazga
Gdy się urodziłem diabeł powiedział: "O k..wa! Konkurencja!"
Mój klekot - Diesel kopci, diesel czadzi - diesel nigdy Cie nie zdradzi
Mój klekot - Diesel kopci, diesel czadzi - diesel nigdy Cie nie zdradzi