Wspomaganie dziala tylko w prawo.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Golf mk2 1.3 nz
Problem dosc dziwny, powiem szczerze ze az rece opadaja troche roboty a tu nie dziala.
Wspomaganie dziala tylko w prawa strone natomiast w lewo zaczyna dzialac dopiero po jakims czasie jazdy a i tak dziala o wiele gorzej niz podczas skrecania w prawo. Pompa jest ok, probowalem na 2 pompach i dalej kiszka. Plyn nowy febi zielony. Jakies pomysly?
Problem dosc dziwny, powiem szczerze ze az rece opadaja troche roboty a tu nie dziala.
Wspomaganie dziala tylko w prawa strone natomiast w lewo zaczyna dzialac dopiero po jakims czasie jazdy a i tak dziala o wiele gorzej niz podczas skrecania w prawo. Pompa jest ok, probowalem na 2 pompach i dalej kiszka. Plyn nowy febi zielony. Jakies pomysly?
- DK-Pavulon
- Użytkownik
- Kontakt:
Ja to sie nie znam, ale jak pompa ok to chyba magiel...
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH, KANAP, DYWANÓW, MOŻLIWY DOJAZD DO KLIENTA. KONTAKT PW
moje byłe mk2 viewtopic.php?t=215378&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
moje byłe mk2 viewtopic.php?t=215378&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
To teraz pytanko, nowa czy uzywka(znowu)? Czy moze regeneracja tej ktora mam aktualnie?
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
nowa oryginalna kosztuje kilka tys, wiec jak cie stac , regeneracja ok 500zl, uzywka ok 100, ja bym szukal uzywki, najlepiej na jakims szrocie gdzie dostaniesz gwarancje rozuchowa
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia
Re: Wspomaganie dziala tylko w prawo.
Dokładnie tak! W moim poprzednim mk3 miałem identyczne objawy tzn wspomaganie działało tylko w lewo Wyminiłem na używkę i 2 latka na niej śmigałemslawko333 pisze:ja bym szukal uzywki, najlepiej na jakims szrocie gdzie dostaniesz gwarancje rozuchowa
Mam VAG-a i VAG TACHO, w razie potrzeby pisać na PW :-)
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane
inne drążki kierownicze są tylko, ale to możesz sobie przełożyć te ze starego magla