1.6td sprzęgło
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
1.6td sprzęgło
Chyba nie pozostaje nic innego jak wzmocnienie docisku. Spiek odradzam - szybko się zużywa i nieprzyjemny w codziennej jeździe.
Skrzynia 02A wątpię, żeby weszła, ale we wtorek postaram się pomierzyć.
Skrzynia 02A wątpię, żeby weszła, ale we wtorek postaram się pomierzyć.
1.6td sprzęgło
t0mal, 02A jest sporo krótsza niż skrzynki 020 a z foto wynika też że od tej z felicji też
choć mogę się mylić.
choć mogę się mylić.
1.6td sprzęgło
jak już mówiłem zmiana skrzyni nie wchodzi w gre, wejść to by weszła bez problemu ale nie chce sie już bawić w tą rzeźbę. Drażni mnie już ten samochód
brak podpisu.
1.6td sprzęgło
a oc ja miałem powiedzieć jak isę przez póltora roku męczyłem z M-TDI i nie chciało to tak jeździć jakbym sobie życzył?psioter5 pisze: ale nie chce sie już bawić w tą rzeźbę. Drażni mnie już ten samochód
teraz jeżdżę AAZ'em na podzespołach TDI i muszę powiedzieć że jeździ już na 1.0 bara tak jak M-TDI na 1.7bara i ogromnej dawce dymu w dolnych obrotach bo w górnych to już wtryskiwacze ograniczały.
teraz mam dostatek paliwa i w dole i w górze a raczej nadmiar.
1.6td sprzęgło
właśnie się kłócę na forumowisku feli. Ludziska próbują mi wmówić wyższość Feli nad golfami
brak podpisu.
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
1.6td sprzęgło
psioter5, chcesz z wozu dla emerytów zrobić rajdówkę to bez rzeźby się nie obędzie, taniej by było kupić zdrową budę mk2 i ją sobie powoli robić.
Powrót do korzeni, GTD to jest to.
1.6td sprzęgło
O to to święte słowa.chcesz z wozu dla emerytów zrobić rajdówkę to bez rzeźby się nie obędzie, taniej by było kupić zdrową budę mk2 i ją sobie powoli robić
Co do sprzęgła jeśli masz oryginał skody to chyba nic nie wymodzisz bez zmiany skrzyni.Strasznie słabe te sprzegiełka.
Ludziska próbują mi wmówić wyższość Feli nad golfami
Chętnie zobaczę co tam wymyślają.
1.6td sprzęgło
Niestety chciałem i to był błąd. przed godziną zrobiłem rurkę od wtrysku bo pekła (wiem że swięto ale do roboty tez czym dojechać trzeba). Powoli będę się rozglądał za czymś. albo mercedes 124 albo golf jeszcze sam nie wiem. golfera bym chciał w syncro ale za te pieniadze mogę zapomiec bo to ma być fura do 5tys
brak podpisu.
1.6td sprzęgło
To powiem Ci ze raczej szukaj mk II w dobrym stanie bo merca to za dobrego nie kupisz.bo to ma być fura do 5tys
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
1.6td sprzęgło
A ja sądzę że wejdzie tam 210 z SB
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;