Tyś widzioł ładno Moja najpikniejsza!zlos pisze:a najładniejsza czarna fuRmanka aż prychnęła z radości
Wesołego jajka wszystkim Maniakom
Moderator: G0 Karcio
Tyś widzioł ładno Moja najpikniejsza!zlos pisze:a najładniejsza czarna fuRmanka aż prychnęła z radości
To stanie...zlos pisze: Zaciągnie ci ręczny
Wszyscy będą wiedzieć, dlaczego, kto i komu stoi na torzevrs pisze:To stanie...
ravraj pisze:Mnie stać będzie cały czas...
bo będziemy wszyscy jeździć jak c*p*i
poczekam, aż spadnie deszcz na Podhaluravraj pisze: z moim moturem na swiatlach nie macie szans
Mam nadzieję, że to nawierzchnia Sprawdzę jeszcze wieczorkiem, na innym asfalcie, czy tam mam cały czas.MatthewG pisze:Możliwe, że to wina nawierzchni bo jak jeżdżę wieczorami to pomimo tego, że jest stosunkowo ciepło bo około 16 stopni C to opony i tak bardzo słabo kleją na wirażach
Bardzo podobną Różnice są zawsze, bo to ręczna robota i ja mam chyba troszkę inny katalizator.MatthewG pisze: Napisałeś, że masz wersję cichą tzn. taką samą jak Jarek czy inną?
Najlepszy sposób MG robi to dobierając odpowiednio puszki.MatthewG pisze: I w jaki sposób określa się poziom głośności, na ucho?
Raczej nie na zawołanie. Czasem pierdyknie, żeby obudzić właściciela ze snu ale związane jest to albo z długą jazdą i nagłym przygazowaniem, albo hamowaniem auta za pomocą silnika z wysokich obrotów i potem nagle znowu pedał do oporu. Jednak jak chcę, to nie wychodzi. Rekompensuję sobie za to strzałami przy zmianie biegów na ostrym gazie, więc marchewy nie ma, ale strzelić mogę jak chcę.MatthewG pisze:Masz te marchewki czy nie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości