vrs pisze:Brać to biorą czy regularnie to nie wiem. Z forum vwgolf też niewiele osób regularnie bierze udział w pojeżdżawkach...
EDIT: Zresztą nie ważne co kto kojarzy tylko jest jeszcze co najmniej 7 miejsc wolnych...
Racja, ale i tak mamy jeszcze dużo czasu.
Zlos dość wcześnie zorganizował temat. Większość organizatorów track day'ów podaje daty z wyprzedzeniem 1 msc. Tutaj mamy jeszcze blisko 2 msc do imprezy. Moim zdaniem trzeba zebrać do kupy listę Golfów, w przypadku braków dorzucić info na tdiracing, f.evo, f.subaru, hothatch.org itp zebrać wpłaty i wtedy ewentualnie jeszcze raz zrobić nabór (widziałem już kilka razy zapisy po 20 kilka osób, gdzie kończyło się na tym, że przyjechało mniej niż 15 aut, jak będzie zapłacone to wszystko będzie jasne).
Mam propozycje odnośnie szamy. Nie wiem jak u Wróbla, ale u Czwartka zjawiał się kolega
gelon z grillem i skrzydełkami
wiele osób sobie chwaliło. Jak będzie odpowiednia liczba osób to można zrobić małą zrzutę na taki catering + przewieźć kolegę
gelona na prawym.
Mam dostęp do jednego
darmowego kompletu śmieciowych opon 225/45/R17, w sam raz na upalanie. Jeśli jest ktoś chętny to dać znać, postaram się je wyciągnąć (stare opony mojego teścia, zostawił u wulkanizatora po zmianie na nowe).