ten balon wcale nie taki wielki 205/45/17 ładnie się układasagano88 pisze:w poprzednim sezonie na baloniastej 17-tce
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- miko
- black point
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Heh... miko Wlasnie kiedy pokazesz swoja nowa zabawke na moich dawnych felgach? Fakt zle nie bylo. Co 205 to 205! Na 8 calach ladnie to sie uklada. Z profilem 50 to juz gorzej. Czasami nawet zatesknie za dawnym felunkiem
- miko
- black point
- Kontakt:
a masz moją koze gwint kupiłem niestety uszkodzony i gleba musi poczekaćsagano88 pisze:kiedy pokazesz swoja nowa zabawke na moich dawnych felgach?
Jak masz tak nisko to jak ma na dziurach nie trzeć ;D ja u siebie mam amory juz nie pierwszej jakosci to wlozylem gumy ale auto poszlow wyzej
Jesteś przykładem dobrze zrobionego Golfa oby jak najwięcej takich aut na forum. Z kręceniem gwintu chyba nie ma sensu leży w sam raz a poruszać się w miarę sprawnie też trzeba. Mogę wypić piwko pod twój samochód
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dla mnie mega temat przewertowany przez wszystkie strony oczywiście coś tam się podpatrzy gratulacje
KUPIE PRAWE DUŻE LUSTERKO ELEKTRYKA NAJLEPIEJ LB7Z !!!
Mój srebrzak Mk4 :) viewtopic.php?f=89&t=391023
no ładnie ładnie ;D
autko z klasą
a jak masz foty z rozpoczecia sezonu z Leszna to mogl bys cos wrzucic dla wszystkich
autko z klasą
a jak masz foty z rozpoczecia sezonu z Leszna to mogl bys cos wrzucic dla wszystkich
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383
I ♥ my VW
I ♥ my VW
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
miko, nie jest tak zle Przyjdzie gleba i bedzie dobrze. A szukasz jakiejs dobrej uzywki (w sensie KW, Weitec, Bilstein) czy nowy przecietniak?
Wspolczuje rozczarowania z uszkodzonym
Kucik1989, kalbi_vw, frutis, oskaxlle, dzieki!
oskaxlle, zdjecia z Leszna jakies tam mam, ale musze najpierw je wrzucic na jakim dobrym laczu bo przy bezprzewodowym Playu z limitem danych, kolorowo nie jest.
Wspolczuje rozczarowania z uszkodzonym
Kucik1989, kalbi_vw, frutis, oskaxlle, dzieki!
oskaxlle, zdjecia z Leszna jakies tam mam, ale musze najpierw je wrzucic na jakim dobrym laczu bo przy bezprzewodowym Playu z limitem danych, kolorowo nie jest.
Jak byle film ze zlotu w HD oglądasz to transfer leci...na jakim dobrym laczu bo przy bezprzewodowym Playu z limitem danych,
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman, czasy pikselozy juz minely Trzeba tak ogladac filmiki, zeby i nacieszyc oko, a moze i trafic przy okazji na jakas inspiracje
- ...Mati...
- Ma gadane
fura swietna,tez polowalem na te felgi:)Powiedz gdzie wyczailes oponke 205/40/18 pomysl o pomalowaniu srodkow w tych felgach na czarno
" DRIVE SLOW BUT LOW "
moja gOlFiNa :
viewtopic.php?f=89&t=346670" onclick="window.open(this.href);return false;
moja gOlFiNa :
viewtopic.php?f=89&t=346670" onclick="window.open(this.href);return false;
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki ...Mati... Tak sobie pomalu dzialam... Felgi trafily sie calkiem przypadkowo i jest jeszcze w planach cos z nimi zrobic - jakas odswiezajaca polerka, albo cus, wneki jednak zostana grafitowe bo czarne wogole mi nie podchodza. Przeszla mi jeszcze mysl, zeby te wneki dac w zupelnie inny kolor, ale to tylko takie "gdybanie". A co do oponek to przegladalem codziennie Allegro
Przy okazji wrzucam jedno foto z dzisiejszego spota przy Shellu i Carmenie. Potem wpadl Wajsik i juz on napstrykal wiecej foto, ale to bedzie z czasem
Zanabylem tez w koncu druga srodkowa ori kratke zderzaka i nareszcie ze spokojem moge podmieniac tablice kiedy chce. Druga customowo przerobiona tak by bylo praktycznie i estetycznie.
Przy okazji wrzucam jedno foto z dzisiejszego spota przy Shellu i Carmenie. Potem wpadl Wajsik i juz on napstrykal wiecej foto, ale to bedzie z czasem
Zanabylem tez w koncu druga srodkowa ori kratke zderzaka i nareszcie ze spokojem moge podmieniac tablice kiedy chce. Druga customowo przerobiona tak by bylo praktycznie i estetycznie.
Ostatnio zmieniony ndz maja 01, 2011 21:17 przez sagano88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
Adrian, pokaż jak to na aucie się prezentuje Czy Wajsik się tym zajął? szkoda że nie mnie nie było w pzn... może we wtorek jakiegoś spota się zrobi Pozdro!
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Chlopak1988, na aucie mozesz zobaczyc jak to wyglada pare stron wczesniej, a bez tez bylo wrzucane. Teraz mam poprostu na zmiane i nie musze kombinowac co chwile z "trykotkami". Aktualnie latam bez, a kiedy by ktos sie przyczepil w jedna chwile zmieniam i jest spokuj.
Ostatnio zmieniony ndz maja 01, 2011 23:14 przez sagano88, łącznie zmieniany 1 raz.