vrs pisze:Tomiego to już dziś coś objechało...
Potwierdzam!
Rybak pisze:Ale w zamian Tomi możesz mieć dużo filmików na różnych stronach,ale będą tylko takie na których zostaniesz objechany
No ja właśnie Michała proszę o taki filmik
Rybak pisze:Cholera,niebezpieczny teren dla kierowców erek, niedaleko mnie.Najlepiej zaraz po przyjeżdzie schowaj auto do jakiejś stodoły,a do sklepu jeżdzij rowerem,bo jak Cię chłopaki namierzą to zaraz będzie namalowana kreska na deptaku i Ci żyć nie dadzą
Liczę na to, że filmik oznaczy mnie jako objechanego i nie będzie kresek na deptakach geriatrycznych otoczonych przez ponurych młodzieńców z miękkimi, mokrymi prawicami
Dodatkowo mógłbym jednemu z nich powiedzieć coś, czego nie powiedziałem, ale na pewno byłoby to dla nich bardzo obraźliwe. A to już okazja do tego, żeby tymi mokrymi prawicami wklepać złosiowi po pysku. Ja zaś jako pacyfista nie lubię być oklepywany, szczególnie za tak obraźliwą wyobraźnię
daniel1d pisze:To zależy od sprzętu pomiarowego na TAG HEUER można spokojnie robić niskie czasy reakcji bo tam światełka zapalają się po jednym po kolei i można się wstrzelić a RACE AMERICA jest tak ustawiony w PL że zapalają się naraz trzy i od razu kolejne dwa i wstrzelić się za bardzo nie można z tego względy że jak się zrobi poniżej 0.3 sek czas reakcji to jest falstart już.Mi się ostatnio udało zrobić 0.4s
Nie wiedziałem - wychodzi moja nieznajomość lotów (nie)kontrolowanych na 402 metrach