[MK3] Dławienie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] Dławienie
Kurde stary problem powrócił Raz na każdej trasie po rozgrzaniu jest taki moment że silnik jakby na sekundę gasł, jednocześnie zapala się kontrolka oleju (olej raczej odpada bo dopiero co 6.000 km temu był wymieniany na Mobil1), po sekundzie dalej jedzie już normalnie. Reset kompa nic nie zmienia, pod korkiem oleju brak żadnej białej mazi, stan oleju ok.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
hmmm, jakiś czas temu znajomy zdejmował kopułkę i czyścił drobniutkim papierem ściernym, mowił ze jest już dość zuzyta ale jeszcze się na niej da jeżdzić... duzy koszt tego?
[ Dodano: Czw Cze 08, 2006 20:23 ]
jak sprawdzić czy to to?
[ Dodano: Czw Cze 08, 2006 20:23 ]
jak sprawdzić czy to to?
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
djtom, ja wymienialem ostatnio troche czesci zwiazanych z zaplonem i tak
silnik AFT badz AEK - sam nie wiem ale czesci od AEK
kopulka+palec = 42 pln
przewody WN = 160
swiece do gazu NGK (od dzis jezdze na gazie ) = 40 pln
tak ze smialo mozesz kopulke wymienic tym bardziej ze juz czyszczona byla - nie wilno zrobic w srodku najmniejszej ryski!
choc nie sadze aby to bylo to to jednak warto ja wymienic - zawsze to jakies straty
silnik AFT badz AEK - sam nie wiem ale czesci od AEK
kopulka+palec = 42 pln
przewody WN = 160
swiece do gazu NGK (od dzis jezdze na gazie ) = 40 pln
tak ze smialo mozesz kopulke wymienic tym bardziej ze juz czyszczona byla - nie wilno zrobic w srodku najmniejszej ryski!
choc nie sadze aby to bylo to to jednak warto ja wymienic - zawsze to jakies straty
Jakie to jest oznaczenie tych swiec i ilu są elektrodowe. To jakies specialnie oracowane swiece przez firme NGK czy tak Ci w sklepie powiedzieli ?? Dzieki za infomeli pisze:swiece do gazu NGK
Pozdrawiam
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
w sklepie tak mi powiedzieliAtomic10 pisze:
Jakie to jest oznaczenie tych swiec i ilu są elektrodowe. To jakies specialnie oracowane swiece przez firme NGK czy tak Ci w sklepie powiedzieli ??
oznaczen nie pamietam a kartonik juz polecial...
generalnie do gazu potrzebne sa swiece jedno elektrodowe - musi byc pozadna iskra!
pozdro