20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Moderator: G0 Karcio
20 Jahre 2.0 ABF By Baran. Podsufitka w alcantarze str.7
Sergiusz w skowronkach bo auto mu zaczelo jezdzic ;P jeszcze raz Ci dziekuje Darek, Adi thx za znaczek i ogolnie bede czesciej wpadal ;P
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Golf 3 Red Devil By Me ;D
20 Jahre 2.0 ABF By Baran. Podsufitka w alcantarze str.7
bula222 Dokładnie dostał i pojechał z Bartkiem po części, a ja montowałem go, ale ciii bo nie wiem czy dobrze go złożyłem/ przykręciłem hehe.
brateq Założył byś swój temat bo powoli zaczyna nabierać kolorów twój golfik, a my zapraszamy do nas.
Z nowości to zrobiłem zbieżność i Listonosz w tym tygodniu na nosi się trochę paczek do mnie to jest jedna z nich:
Nowe opony 165/40/16 by naciąg się zrobił z przodu i by golf jeszcze usiadł niżej
kolejne nowości będę aktualizował bo myślę ze będzie się działo do Majovwki/Nysy, ale wszystko pokażą zdjęcia.
Pozdrawiam.
brateq Założył byś swój temat bo powoli zaczyna nabierać kolorów twój golfik, a my zapraszamy do nas.
Z nowości to zrobiłem zbieżność i Listonosz w tym tygodniu na nosi się trochę paczek do mnie to jest jedna z nich:
Nowe opony 165/40/16 by naciąg się zrobił z przodu i by golf jeszcze usiadł niżej
kolejne nowości będę aktualizował bo myślę ze będzie się działo do Majovwki/Nysy, ale wszystko pokażą zdjęcia.
Pozdrawiam.
20 Jahre 2.0 ABF By Baran. Nowe Opony str.10
Baran oponki miód ale jesteś hardcorem ja teraz na 195/40/16 mam ciężko a co dopiero na tej oponie ile dałeś za nie? ale szczerze chyba pierwszy raz ten rozmiar zobaczę na tym kole będziesz pierwszy i wszystko grało z bagażnikiem? sory za OT
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
Dobry zakup z oponkami jak założysz na felgę zmieni się wygląd auta bo obecne trochę balony
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
oby trakcja była
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Re: 20 Jahre 2.0 ABF By Baran. Nowe Opony str.10
Po co Adrian i tak szybciej niz 50 nie śmiga.Prawo zabraniaPOOREK pisze:oby trakcja była
bula222 Moim zdaniem wszystko jest ok, cena to 230zł za sztukę
Zmienił się wygląd o dużo, usiadł jeszcze niżej , a teraz jest potrzebny dystans
Tak wygląda na samej feldze
A tak już na aucie
Myślę, że ładnie to wyszło, a z dystansem będzie na prawdę ładnie.
Zmienił się wygląd o dużo, usiadł jeszcze niżej , a teraz jest potrzebny dystans
Tak wygląda na samej feldze
A tak już na aucie
Myślę, że ładnie to wyszło, a z dystansem będzie na prawdę ładnie.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
a mówiłem że to wina opon jutro obadam na żywo pojechałeś po bandzie z tym 165.....
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
-
- Nowicjusz
widziałem live - z jednej strony efekt jest, a z drugiej śmiesznie jakby opony brakło golfinie:D
Re: 20 Jahre 2.0 ABF By Baran. Nowe Opony str.10
Zobaczysz jak pójdzie dystans bedzie miód malina.sergiusz115 pisze:widziałem live - z jednej strony efekt jest, a z drugiej śmiesznie jakby opony brakło golfinie:D
Dla mnie bajka Co nie zmienia faktu że i tak Adrianowi odbiło
wygląda mega ale dystans minimum 15 mm ;D opony wytargałeś nie tak drogo
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
pieknie to wyglada ale jazda na tym kole to tragedia
gti tdi 20jahre
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Ładnie koło wygląda na tej oponie, mam nadzieje że Nankangi się spiszą bo słyszałem opinie że nie są za dobre...
- RafaelloW007
- Forum Master
Podziwiam za odwage teraz trzeba mocno w dół skręcić bo spora dziura się zrobiła, jesli auto jest do jazdy na codzien to nie zazdroszcze