Zrób porządek z tymi kablamikacpersky pisze:nie wiem czy pokazywałem jak wygląda mój bagażnik, wiec wrzucam teraz fotę:
[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
w sumie to chyba racja, bo od lipca bede musial gdzies tam wcisnac wozekWojtek pisze: kacpersky napisał(a):nie wiem czy pokazywałem jak wygląda mój bagażnik, wiec wrzucam teraz fotę:
Zrób porządek z tymi kablami
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
kacpersky, fajnie fajnie fajnie........................
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
Ewidentnie potrzebujesz kombiaka na glebie z dieslem
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a podziekowalsebastian213 pisze:kacpersky, fajnie fajnie fajnie........................
a co sprzedajesz swojego ?truckman pisze:Ewidentnie potrzebujesz kombiaka na glebie z dieslem
narazie bede swoim jezdzil
Raczej w benzynietruckman pisze:Ewidentnie potrzebujesz kombiaka na glebie z dieslem
Ja Ci w przyszłym roku sprzedam mojego bo będzie kolejny projekt u mniekacpersky pisze:a co sprzedajesz swojego ?
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gle
JA już mam ten sam problem i staram się coś wykombinować, mianowicie zabudowa w boczku na jakieś 20 litrów i będzie też ładnie grało. JAk skończę wrzucę jakieś foto a tutaj poglądowe foto.kacpersky pisze:w sumie to chyba racja, bo od lipca bede musial gdzies tam wcisnac wozekWojtek pisze: kacpersky napisał(a):nie wiem czy pokazywałem jak wygląda mój bagażnik, wiec wrzucam teraz fotę:
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
hehe narazie zostaje mk4 mam sentyment do tego autkaWegiel pisze: truckman napisał(a):Ewidentnie potrzebujesz kombiaka na glebie z dieslem
Raczej w benzynie
kacpersky napisał(a):a co sprzedajesz swojego ?
Ja Ci w przyszłym roku sprzedam mojego bo będzie kolejny projekt u mnie
ladnie to upchnales. ja nie mam weny zeby zajac sie bagaznikiem...czajaa22 pisze:JA już mam ten sam problem i staram się coś wykombinować, mianowicie zabudowa w boczku na jakieś 20 litrów i będzie też ładnie grało. JAk skończę wrzucę jakieś foto a tutaj poglądowe foto.
a na koniec trzy zdjecia mojego brudasa z dzisiaj ( posadzony jak trzeba, przod niestety nizej nie da rady, chyba ze zalatwie sobie stabi jakis inny ):
ale brudny
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
brakuje lamp na tył z białym kierunkiem, ładnie by pasowały do felg i ogólnie do czarnego golfa
No PAIN no GAIN.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no brakuje brakuje...ale w poniedzialek bedzie malowany dach na bialo i beda robione obydwa progi ... takze powoli powoli ale cos sie tam zmienia
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gle
Wyślij jakies inne fotki tej zabudowy bo na tej fotce słabo widać z boku mogłes dac i wzmacniacz jeśli Zaelżało CI na bagażniku .czajaa22 pisze:JA już mam ten sam problem i staram się coś wykombinować, mianowicie zabudowa w boczku na jakieś 20 litrów i będzie też ładnie grało. JAk skończę wrzucę jakieś foto a tutaj poglądowe foto.kacpersky pisze:w sumie to chyba racja, bo od lipca bede musial gdzies tam wcisnac wozekWojtek pisze: kacpersky napisał(a):nie wiem czy pokazywałem jak wygląda mój bagażnik, wiec wrzucam teraz fotę:
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
bedzie gitarrra juz to pewnie pisalem,ale sie przypomne autko jest mega dobre,kolko swietne,gleba swietnie z kolem zgrana, i bardzo przyjemnie sie nim podrozujekacpersky pisze:ale w poniedzialek bedzie malowany dach na bialo i beda robione obydwa progi
pozdro ziooom
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Lusterka też malujesz na biało czy tylko dach?
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4