na pełnego kulta napewno jest za młode, nie pasują do niego uszczelki chrom, zderzaki z paskami chrom, ale ogólnie uważam, że mk3 też się da zrobić w tym kierunku, może nie całkowicie ale w jakimś stopniu i właśnie w takim kierunku idęgrzana997 pisze:micab, Do poki patrzylem na te pierwsze fotki z bagiem to mialem mieszane uczucia. Bardziej bylem na - ale przekonala mnie ta fotka 'z brzydkiej strony' malina ten golfik... Jednak ciagle mnie zastanawia czy mk3 nie jest jeszcze za mlode do cult'a....
pzdr
[ mk3 GTI EDITION ] by micab
Moderator: G0 Karcio
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
przegladalem to forum i w 90% zobaczylem bryki na niskim zawiasie i konkretnej feli . I moge domyslac sie ze bagazniczek wlasnie z tej strony zostal podpatrzony.Lukbro pisze: jesli ktos po prostu nie łapie zasad cult stylu to ciezko to jakkolwiek wytlumaczyc... mysle ze ogolnie chodzi o klasykę a nie sport jesli to Ci pomoze zrozumiec.
polecam http://cultstyle.pl/forum > zobacz projekty autek na tym forum to moze przyblizy Ci tematykę Cult Stylu
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ale cie stary ponioslo naprawde niektorzy ludzie sa smieszni zobacz lepiej na swoja furke robisz ja tak samo jak wszyscy a jak widzisz inny styl to juz w glowie ci sie kreci i piszesz ze jes kupa bo sam takiego czegos nie wymysliles...wara99 pisze:przegladalem to forum i w 90% zobaczylem bryki na niskim zawiasie i konkretnej feli . I moge domyslac sie ze bagazniczek wlasnie z tej strony zostal podpatrzony.Lukbro pisze: jesli ktos po prostu nie łapie zasad cult stylu to ciezko to jakkolwiek wytlumaczyc... mysle ze ogolnie chodzi o klasykę a nie sport jesli to Ci pomoze zrozumiec.
polecam http://cultstyle.pl/forum > zobacz projekty autek na tym forum to moze przyblizy Ci tematykę Cult Stylu
Normalnie smiech na sali
Nord-vag.pl
i tylko tyle zauwazyles? zawias i felge?wara99 pisze:Lukbro napisał/a:
jesli ktos po prostu nie łapie zasad cult stylu to ciezko to jakkolwiek wytlumaczyc... mysle ze ogolnie chodzi o klasykę a nie sport jesli to Ci pomoze zrozumiec.
polecam http://cultstyle.pl/forum > zobacz projekty autek na tym forum to moze przyblizy Ci tematykę Cult Stylu :)
przegladalem to forum i w 90% zobaczylem bryki na niskim zawiasie i konkretnej feli . I moge domyslac sie ze bagazniczek wlasnie z tej strony zostal podpatrzony.
mozna tam znalezc duzo wiecej roznych gadzetow.
a co do podpatrywania to na dzien dzisiejszy nie da sie juz zrobic nic juz nie dokonanego bo juz wszystko było. i tak wiekszosc robi autka w jeden styl i wiekszosc tjiningow wyglada tak samo.... co innego cult :)
przyklad bagaznika w mk3:
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
lukbro masz po czesci racje bylo juz wszystko praktycznie , ale pewien tez jestem ze da sie wymyslec jeszcze kilka fajnych bajerow ktore ejszcze pod wieśtuning podchodzic nie beda a co do tego kto jaki styl chce miec reprezentowany swoim autem i jak chce je widziec to wolna amerykanka :] niech kazdy robi na co ma ochote bo chyba kazdy mysli za siebie :] peace
jestem w 99% pewny ze juz niczego nie wymyslisz czego by juz ktos kiedys nie zrobił... za wiele lat i za wiele tysiecy ludzi dostraja juz swoje VW.....silent_rob pisze:ale pewien tez jestem ze da sie wymyslec jeszcze kilka fajnych bajerow ktore ejszcze pod wieśtuning podchodzic nie beda
tak jest kazdy robi to co mu sie podoba i jak chce zeby prezentowalo sie jego autko. kazdy ma swoje autko i ma mozliwosc decydowania jak chce aby wygladalo a my tutaj tylko komentujemy i bronimy swoich opinisilent_rob pisze:wolna amerykanka :]
Mój ex-Parch : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=68377 ;-)