BOOST PIN GOLF 3 1.9 TD 75KM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
Witam chcialbym was prosic o pomoc w znalezieniu kogos kto zrobi mi Boost pina i podkreci turbine w moim golfie 3 1.9 td 75km silnik jest w bardzo dobrym stanie a 75 km troche malo jest i chcialbym miec w nim wiecej
Najlepiej zebym otrzymal nr telefonu, ewen. imie.
Ja jestem z Sochaczewa 60km od warszawy najelpiej byloby zebym nie musial jechac 300km w jedna strone zeby cos takiego zrobic im blizej tym lepiej
dziekuje wam za pomoc
PS: nie mam pojecia w jakim dziale to napisac zglosic wiec przepraszam jezeli jest to zly dzial
Najlepiej zebym otrzymal nr telefonu, ewen. imie.
Ja jestem z Sochaczewa 60km od warszawy najelpiej byloby zebym nie musial jechac 300km w jedna strone zeby cos takiego zrobic im blizej tym lepiej
dziekuje wam za pomoc
PS: nie mam pojecia w jakim dziale to napisac zglosic wiec przepraszam jezeli jest to zly dzial
Boost pin mogę ci zamontować, o ile się nie mylę mam u siebie w garażu jeszcze jedną sztukę
I masz do mnie niedaleko
I masz do mnie niedaleko
-
- Nowicjusz
to super wyslij mi na pw nr koma do siebie to zadzwonie i sie dogady co i jak :D
-
- Nowicjusz
boost pin zrobiony został właśnie dzisiaj zrobiony wrażenia:
-dużo lepsze przyśpieszenie
-spokojniejsze wyprzedzanie (bez redukcji)
-lepiej się zbiera z niższych obrotów
kolega Darek który mi zrobił boost pin mówił żeby wyczyścić dolot czy kolektor od turbiny bo sadze od spalin mogą bardzo hamować doładowanie czy jest sens robienia czegoś takiego????
pozdrawiam
-dużo lepsze przyśpieszenie
-spokojniejsze wyprzedzanie (bez redukcji)
-lepiej się zbiera z niższych obrotów
kolega Darek który mi zrobił boost pin mówił żeby wyczyścić dolot czy kolektor od turbiny bo sadze od spalin mogą bardzo hamować doładowanie czy jest sens robienia czegoś takiego????
pozdrawiam
dolotucantstopme pisze:wyczyścić dolot czy kolektor od turbiny
tutaj masz temat o tym http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... &start=882" onclick="window.open(this.href);return false;ucantstopme pisze:czy jest sens robienia czegoś takiego????
poczytaj i zdecyduj
pozdrawiam
-
- Nowicjusz
nom na dolot przyjdzie czas zeby go wyczyscic narazie czasu brak... teraz szukam odpowiedniego mechanika z okolic sochaczewa ktory wytnie mi katalizator i wspawa rure :D ma ktos jakies namiary ????
wstrzymaj się chwilę, może jutro będę u kumpla o którym rozmawialiśmy w piątek, będzie mi poprawiał tłumik to zapytam go o twój
ucantstopme, pewno ze warto czysic dolot jak i wydech zawsze to jest wiekszy i lepszy oddech jak i wydech
proponowalbym puszke filtra wyciac od spodu
1.dzwiek turbiny slyszalny jest bardziej
2.kto wie moze wiecej tego powietrza dostanie
a jaka masz turbine??
proponowalbym puszke filtra wyciac od spodu
1.dzwiek turbiny slyszalny jest bardziej
2.kto wie moze wiecej tego powietrza dostanie
a jaka masz turbine??
moje mk3 AAZ+ -120 na rsl
viewtopic.php?p=4030824#4030824" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?p=4030824#4030824" onclick="window.open(this.href);return false;
To co Kamil, hurtem oblecimy wszystkie doloty w okolicy???ffsapher pisze:a dolot czyścić, ponoć warto
-
- Nowicjusz
ja mam jakas duza ta turbine 14 cos tam tovdi1 wie jaka to jest bo widzial ja :P
dokladnie chce zrobic dwie rzeczy wyciac kata i wyczyscic te doloty i zobaczymy jak bedzie latac wtedy
dokladnie chce zrobic dwie rzeczy wyciac kata i wyczyscic te doloty i zobaczymy jak bedzie latac wtedy
Re: BOOST PIN GOLF 3 1.9 TD 75KM
tovdi1 pisze:To co Kamil, hurtem oblecimy wszystkie doloty w okolicy???ffsapher pisze:a dolot czyścić, ponoć warto
why not
co do turbo dokładnie nie powiem, ale według mnie k14, bo k03 to napewno nie jest
Kamil, trzeba się ustawić na którąś sobotę we trzech i czyścićffsapher pisze:why not