Passat awx+ vs Bmw 530d E60
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Grzecznie czekam na zielone dwa miski po lewej w BMW pasażer luka mi na tarcze ( S4 ) i coś palcami pokazuje ja esp off uśmiechnołem sie zielone i buttttt wyskoczyłem pół długości na dwójce powiększyłem przewagę minimalnie i tak zostało cisnelismy do 4-biegu do 3,5tys i czerwone koledzy szyba w dól pyta się jaki silnik benzyna ? ja na to klekot 1,9 202km koledzy mieli tą słabszą wersje 218km ale nie zapytałem czy automat drugie podejście jeszcze bardziej uciekłem ze startu i tak pozostało do 150km/h Dodam że kiedyś z taką bunią 530d robiliśmy sobie na obwodnicy 3 pas szliśmy z 4 od 80km/h( ja za nim ) dylikatnie musiałem popuszczać gaz żeby w dupe nie wjechać przy 200km/h zaczoł mi uciekać niewiem czy to była 218 czy 231
Piwo
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
To nieźle z AWXa wycisnąłeś kucyków.
Gratsy za killa
Gratsy za killa
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
miałem jeszcze 2 miesiące temu taką bunię i powiem Ci, ze ma to kopyto, bo miałem też silnik 3.0 w manualu. Porównując wagę pojazdów, to wiadomo, kto wygrał, bo bunia waży przynajmniej tak w dowodzie pisało ~1750 kg. Tam jest 218kM i 500 Nm, więc moment jest zabójczy. Też się ścigałem swoją parę razy i wiem, że z tym tylnym napędem jest problem, bo auto się ślizga i stoi na początku prawie w miejscu. Ale golfa 3 vr6 objechałem 2 razy ;D