[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - koła na aucie...
synec, zawsze bedzie bardziej widac, ale tak jest kot:
Bardzo ładnie na nowych felgach się prezentuje, podoba mi się, szkoda tylko że gwint się skończył bo przód tak z 1~1,5 cm niżej i by była już bajka
spokojnie panowie przeciez nie zostawi jednego znaczka srebrnego drugiego czarnego
kierownik siedzi w garage i modzi dalej
kierownik siedzi w garage i modzi dalej
zgadza się ale pss16pozwala jedynie na tyle a alternatywne działania w 2011 raczej nie będą robione ,2012 zmieni wszystkoA r t u r pisze:szkoda tylko że gwint się skończył bo przód tak z 1~1,5 cm niżej i by była już bajka
gluszcz pisze:2012 zmieni wszystko
Szczerze to domyślałem się że ten projekt doczeka się kiedyś "powietrza"
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
albo allegro.plA r t u r pisze:Szczerze to domyślałem się że ten projekt doczeka się kiedyś "powietrza"
zmieniłem znaczek z przodu na srebrny i wygląda to tak :
doszły też dłuuuugo oczekiwane klamki na tył z r32
no i nakleiłem w końcu nakładki na progi od 25J
zostawiamy ,chyba że czarny noname ....choć chyba nie /fotki .../KonradzikIV pisze:zmieniłem znaczek z przodu na srebrny i wygląda to tak :
wreszcie trafiły do Ciebie ,bo w granatowym nie dane im byłoKonradzikIV pisze:doszły też dłuuuugo oczekiwane klamki na tył z r32
jestem na TAKKonradzikIV pisze:no i nakleiłem w końcu nakładki na progi od 25J
8dni......
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
KonradzikIV, ramka świateł jest cała w macie pomalowana? czy tak jak w 25jahre? część połysk część mat?
i widzę że gluszcz coś odlicza wychodziło by że majóvwkę bo za 8 dni jest... Jedziecie?
i widzę że gluszcz coś odlicza wychodziło by że majóvwkę bo za 8 dni jest... Jedziecie?
eee tam majówkę... chłopaki liczą dni do Wörtherseetreffen
W tym roku tak jak rozmawialiśmy odpuścić muszę, ale za rok nie ma bata i jadę z Wami
W tym roku tak jak rozmawialiśmy odpuścić muszę, ale za rok nie ma bata i jadę z Wami
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Ooo...! Widze, ze nawet moje padlo przewinelo sie w temacie . Teraz z kompletem srebrnych znaczkow o wiele lepiej Zaplecze z gadzetami do czwory to Ty masz
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
z tych części co mu zostają w garażu zaraz sobie złoży drugiego takiego Daily Cara
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
zglaszasz sie na event w tym roku?
na nowych kolach wyglada duzo lepiej chociaz z przodu troche brakuje mi szerokosci i tych wygietych ramion, ale musze obadac na zywo jeszcze
na nowych kolach wyglada duzo lepiej chociaz z przodu troche brakuje mi szerokosci i tych wygietych ramion, ale musze obadac na zywo jeszcze
www.vagmalopolska.pl
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
niestety na przód 9,5 cala nie wejdzie, może i wejdzie ale będzie dużo wystawać a jednak ja tym autem jeżdżę codziennie.matash pisze:na nowych kolach wyglada duzo lepiej chociaz z przodu troche brakuje mi szerokosci i tych wygietych ramion, ale musze obadac na zywo jeszcze
tak wysłałem zgłoszenie i dostałem już zaproszenie także widzimy się na miejscumatash pisze:zglaszasz sie na event w tym roku?
Re: [GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - koła na aucie...
tak wysłałem zgłoszenie i dostałem już zaproszenie także widzimy się na miejscu [/quote]matash pisze:zglaszasz sie na event w tym roku?
ja jeszcze nie wiem czy wogole bede zgloszenia nie wysylalem bo mam auto jeszcze w proszku
www.vagmalopolska.pl