Air Ride - INFO Ogólne
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Air Ride
Butle to mam od SCANI albo DAFA nie wiem dokladnie bo Tatus mi przyniusł (jest w podkladzie a potem idzie na bialo ) Kochany TATUS -hehe
Fajne butle sa tez w naczepach troche dluzsze. ta ma 16 litrow....
Fajne butle sa tez w naczepach troche dluzsze. ta ma 16 litrow....
Re: Air Ride
Jakby co to mam do sprzedania butle z MANa. Fajna, mała, 4 wyjścia. Jakby co to mogę wrzucić foty i specyfikację butli
Air Ride
Panowie. Pytam was jako ekspertów. Czy da się szybko i dynamicznie jeździć na air? Myślę od jakiegoś czasu nad takim zawieszeniem do swojego corka vr6. Na bazie obecnego gwintu hicon tx(twardy jak deska) . Czy będzie dało się wyhamować to auto na poduszkach? Powiem tylko, że jest wszystko bardzo sztywno zestrojone Poliuretany, rozpórki itp, bo auto czasami chodzi w sporcie, ale już coraz mniej
Mój kibel R32 wsadzamy Vortecha=======>
jedni kupują coraz nowsze, a drudzy coraz starsze
SWAPY 6v, 8v, 10v, 12v, 16v, 20v 24v i inne cuda
To ja sie wypowiem ze swojego doswiadczenia. Mam B5 na AIR i amorki mam skrecone ma maxxx-a wiec jest twardo jak choler.... Ale od poltora roku nie ma zadnych problemow z czym kolwiek-nawet jak hamuje i duzej predkosci- No i pamietaj ze im wiecej powietrza napompujesz tym bardziej bedzie twardyBadyl pisze:Panowie. Pytam was jako ekspertów. Czy da się szybko i dynamicznie jeździć na air? Myślę od jakiegoś czasu nad takim zawieszeniem do swojego corka vr6. Na bazie obecnego gwintu hicon tx(twardy jak deska) . Czy będzie dało się wyhamować to auto na poduszkach? Powiem tylko, że jest wszystko bardzo sztywno zestrojone Poliuretany, rozpórki itp, bo auto czasami chodzi w sporcie, ale już coraz mniej
Air Ride
Ludziska macie moze namiar na jakis sklep z manometrami ?? bo bylem w 2 i maja jakies dziadoskie plastikowe a ja szukam jakis w metalowej obudowie !! W tamtym roku kupywalem i nie bylo problemu a teraz niby juz takich nie produjuja
Air Ride
czyli rozumiem, że do sportu też się nadaje. Ja się chyba starzeje i takie pomysły do głowy mi przychodzą. A czy jest możliwość zrobienia wąskiej poduszki na gwincie? z tyłu mam 9,5 cala więc nie zmieszczę takiego standardowego balona. chyba, żeby wsadzić go bardzo wysoko. Jak jest z tą kwestią?
foty poszły już na PW. Jakby kogoś interesowała większa butla, to mam jeszcze jedną 30L
Air Ride
Sprzedam:
dwa bałwanki pneumatyczne 130/3 z pierscieniami metalowymi
cena ok 150 za 2szt. + wysyłka.
sa przykurzone bo sa w garazu
wiecej info pw.
aha sprzedaje, bo mam dwie szt z okuciami
pzdr
dwa bałwanki pneumatyczne 130/3 z pierscieniami metalowymi
cena ok 150 za 2szt. + wysyłka.
sa przykurzone bo sa w garazu
wiecej info pw.
aha sprzedaje, bo mam dwie szt z okuciami
pzdr
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=242831 kiedyś to było coupe
czas na nowe:
MM3000 17" 3tlg. AirRide1/2", a6 taillights,raid30, kubeł bbs, piasty 5x112, heble a4b5+C4 US
czas na nowe:
MM3000 17" 3tlg. AirRide1/2", a6 taillights,raid30, kubeł bbs, piasty 5x112, heble a4b5+C4 US
Air Ride
poproszę fotkę
Air Ride
a rękawy wejdą na gwint? bo dość wąskie są
Air Ride
Srednica otworu rekawa to 44mm musial bys zmierzyc srednice gwint ale musisz pamietac ze trzeba wcisnac po miedzy rekaw a gwint tulejke wiec jak bedzie malo miejsca to nie wcisniesz wszystkiego.
A tulejka to ta w kolku
A tak to wyglada w calosci
http://www.youtube.com/user/mcgiwerr?bl ... qHlhpwpZRI" onclick="window.open(this.href);return false;
A tulejka to ta w kolku
A tak to wyglada w calosci
http://www.youtube.com/user/mcgiwerr?bl ... qHlhpwpZRI" onclick="window.open(this.href);return false;
Air Ride
bałwanki sprzedane
wkoncu sie zebralem w sobie i ruszam z tyłem w ołdi 80
wersja beta na starym amorze. rękaw musi byc "do gory nogami" bo blokuje mnie przykrecana pseudo kolumna.
na dniach ogarniam powiekszenie otworu w deklu i moze odebieram wkoncu tuleje (dluga na 20cm jednoczesnie bedzie prowadnicą)
po niedzieli przód i skladam to na kompresorze z a8 lub allroad'a + zawory 1/2"
wkoncu sie zebralem w sobie i ruszam z tyłem w ołdi 80
wersja beta na starym amorze. rękaw musi byc "do gory nogami" bo blokuje mnie przykrecana pseudo kolumna.
na dniach ogarniam powiekszenie otworu w deklu i moze odebieram wkoncu tuleje (dluga na 20cm jednoczesnie bedzie prowadnicą)
po niedzieli przód i skladam to na kompresorze z a8 lub allroad'a + zawory 1/2"
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=242831 kiedyś to było coupe
czas na nowe:
czas na nowe: