V8 w mkII, hamownia strona 40.
Moderator: G0 Karcio
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
Golf RMR V8, wyloty powietrza juz prawie sa
Jaki uciesz na twarzy...Pieknie...Pozdrawiam i Gratuluję
Dawać filmiki
Dawać filmiki
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: Golf RMR V8, wyloty powietrza juz prawie sa
Jest dobrze. Samochod dojechal i wrocil, co prawda nie daleko bo 50km w jedna strone ale i tak sie ciesze. Nie obylo sie bez drobnej awarii- spadl mi waz ze zbiorniczka wyrownawczego i sie rozlalo troche plynu. Mam nauczke bo wygladalo mi to podejrzanie i wzialem na zapas opaske i plyn, a mozna bylo wymienic od razu. Poza tym OK. Jeszcze musze zaspawac dziure w grodzi bo dmucha tamtendy cieplym powietrzem i robi sie goraco.
Majovwka najlepsza na jakiej bylem, pozdrawiam wszystkich!
1/4 mili. Przy ostrej zmianie biegow wyskakuje mi obudowa linki z wybieraka, to zadna awaria naprawa bedzie polegala na przytrytytkowaniu. Ale o malo co bym przez to nie przegral w finale, jechalen 1 - a pozniej dopiero 5. Start byl najlepszy jaki udalo mi sie zrobic, widac po zderzaku Szkoda ze SSS podalo informacje ze tylko 2 przejazdy w eliminacjach (jechalem pierwszy) a jak sie dowiedzialem ze mozna bylo 4 to bylo za pozno.
Pozdrawiam pana z pomaranczowego caddy VR6, jako jedyny z rywalizujacych ze mna mi pogratulowal wygranej.
I po powrocie do domu, A2 tez bylo na zlocie.
Majovwka najlepsza na jakiej bylem, pozdrawiam wszystkich!
1/4 mili. Przy ostrej zmianie biegow wyskakuje mi obudowa linki z wybieraka, to zadna awaria naprawa bedzie polegala na przytrytytkowaniu. Ale o malo co bym przez to nie przegral w finale, jechalen 1 - a pozniej dopiero 5. Start byl najlepszy jaki udalo mi sie zrobic, widac po zderzaku Szkoda ze SSS podalo informacje ze tylko 2 przejazdy w eliminacjach (jechalem pierwszy) a jak sie dowiedzialem ze mozna bylo 4 to bylo za pozno.
Pozdrawiam pana z pomaranczowego caddy VR6, jako jedyny z rywalizujacych ze mna mi pogratulowal wygranej.
I po powrocie do domu, A2 tez bylo na zlocie.
Golf RMR V8, majovwka strona 19
Fajna zabawka, ale nie dane mi było się z tobą ustawić. Za rok raczej nie podaruję sobie tej przyjemności. Wieczorem już bardziej ogarniałem starty, a dzisiaj Malwiny telefon ucierpiał jak jej pokazałem, że jednak się da porządnie wystartować bez straty całego ciśnienia przy zmianie na dwójkę. OPR dostałem porządne i jeszcze mam jej kupić nową folię na wyświetlacz. A wracając do tematu to czy będzie montaż jakichkolwiek hebli z tyłu ??
A czy ta hamownia jest miarodajna? Po wyniku kolegi Hors nie ufam jej.
VW Jetta '99, 2.0 8V (115Km)
Ja nie wjeżdżałem na te rolki bo co roku wyniki były jakieś nie teges. Wiem ile mam, a kasę na hamowanie przeznaczyłem na pomoc w uciułaniu pleców jakie niestety wystąpiły kolejny rok z rzędu. Herbiasty lał porządne auta i niby serii nie utrzymuje jego silnik. Wiem jak latają ABFy w MK2 i MK1 więc porównanie jest.
pozdrów JąOPR dostałem porządne
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
olozwirski gratulacje bo z tego co słyszę ładnie pozamiatałeś na majówce ja niestety nie mogłem się wybrać z wami. Czemu was nie widać jak śmigacie tymi autkami po WKZ. Caddy widziałem pierwszy raz na mieście w piątek
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie no autko jest mega potwór
Wielki szacun dla was którzy zrobili tego potwora Mam nadzieję że kiedyś go zobaczę na żywo i usłyszę ryk silnika
Wielki szacun dla was którzy zrobili tego potwora Mam nadzieję że kiedyś go zobaczę na żywo i usłyszę ryk silnika
Volkswagen Group is the best
- sekator87
- gr. świętokrzyska
- Kontakt:
a i dzięki, że w połowie nie wbiłeś tej 3 od razu i poczekałeś na mnie i dlatego wykręciłem swój najlepszy czas szkoda tylko, że nie załapałem się na jakąś przejażdżkę na prawym fotelu
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Golf RMR V8, majovwka strona 19
tu masz filmik z hamowni z widokiem na laptop poanalizuj
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
olozwirski,nie tylko Tobie uciekły.olozwirski pisze:Ucieklo 50KM i 100NM. Wykres moj i 034.
To jest kolejny dowód,że ta hamownia przekłamywała...
Poza tym,gratuluję projektu.Widziałem kilka Twoich przejazdów w sobotę i byłem pod wielkim wrażeniem
Pozdrawiam i życzę powodzenia
kalapita pisze:Mam nadzieję że kiedyś go zobaczę na żywo i usłyszę ryk silnika
Wściekły golf normalnie, a na majóvwce to chyba ryk silnika był najgłośniejszy.
Gratuluje projektu.